Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Náluk nem szempont a 8MP-es divatfényképező??? Akkor miért is van rákamuzva a dobozva, hogy real H-D kamera?
Javat várom, hogy már lássam, email kliens pedig egyikben sem volt eddig. És hiányzik.
A segghülyén kezelt memóriakártya alatt azt értem, hogy csak akkor látja meg a fájlokat mondjuk a zenelejátszó, ha kizárólag a készülék által elnevezett és létrehozott mappába rakod őket. Aki meg ezt nem tudja, az nyilván dögöljön meg. Ehhez bónusz, hogy a legtöbb cuccban fájlkezelő sem igen van.
A böngészőre nagyon kíváncsi vagyok, bár a Vamp által linkelt specifikáció Opera Mini-t ír.De az a baj srácok, hogy még így is szkeptikus vagyok. Nekem is vannak forrásaim shentzenben, és amennyi kamu hazugság volt eddig a dobozokon, úgy normális reakciónak tartom, ha csak akkor hiszem el ezt a bőséges funkcionalitást, h a saját kezemben tartom.
-
Bog
HÁZIGAZDA
1. Ezt be sem lehet hozni az országba, mert iPhone-klón.
2. A felsorolt funkciók fele hazugság (1,3 mp kamera kamu, a kijelző felbontásáról, típusáról és színmélységéről nem véletlenül nincs információ)
3. WLAN-t nem láttam még kínai telefonban működni.Hátrányok a Samsunggal szemben:
1. Nincs EDGE
2. Nincs Java
3. Nincs email
4. Nincs magyar nyelvés nem véletlenül nincs egyetlen kép sem a böngészőről.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem benned van a hiba, csak nem vagy felvértezve az összes információval.
1. A C3212 ára vélhetően bőven megy még lefelé, új a piacon, azért tűnik magasnak. A D880 is jókorát zuhant.
2. Az XXL GSM nem adott kínai telókat, a Neodigi adta.
3. Ezek a "legbénább" kínai telefonok? Nem hiszem, láttam én sokkal durvábbakat is. Jobbat viszont nem, nemigen van olyan kínai telefon, amiben ne MTK lenne. De mutass.
4. Tudásban nem veri, hanem pont ugyanazt hozza, csak emberi a menürendszere és az összeszerelése. És legalább EDGE van benne, különben ugynúgy microSD, Bluetooth és kis kijelző, mint az árban hasonló csájníz cuccoknál.
5. Ennek a telefonnak épp az az értelme, hogy olcsó kétkártyás telefont már nem csak a kínaiaktól tudsz venni. -
zombinyul
addikt
A kínaiaknál nem nehéz jobb kamerát összehozni,azok egyenesen siralmasak,undorító képet csinálnak
Ráadásul pofátlanul rá van azokra a hulladékokra biggyesztve hogy ennyi,meg annyi megapixel,szánalom.Azért kár lenne azokat egy Samsunggal összehasonlítani(mondom úgy hogy nagy Sony Ericssonos vagyok,nem tartozik nagy kedvenceim közé a Samsung).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest