Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilorg
csendes tag
Szerintem semmi sem tiltja, hogy egy családban másnak is legyen nick-je és én arról írjak, mert nem vettem észre, hogy ő van bejelentkezve. Ennyi történt. Valaki nem ért egyet mindenben, akkor rögtön dádá járna? Más: Egyetértek az előttem szólóval, miszerint csak kajli kínai telókat teszteltek. Az én kezemben járt kapacitív kijelzős vékony iphone utánzat nagyn gyors menüvel, nagyon jól finomhangolva. Öröm volt nyomkodni még úgy is, hogy nekem Iphone-om van.
-
mobilorg
csendes tag
Sziasztok!
Aki azt állítja, hogy Kína ezzel a telefonnal esik el, az elég gyenge ismeretekkel rendelkezik. Először is Kína az elkövetkezendő években nem fog elesni. Sem a telefonok, sem más terén. Olyan mértékű a fejlődésük, hogy mi még álmodni sem álmodhatunk róla. Persze 3 dolláros napi bérrel könnyű, ezt tudjuk......Szóval: 63 dollárért két simes, TV-s, rádiós mobil jön Kínából, ami nincs 12000 Ft. Aki szerint ők csak villógós giccset gyártanak, szintén fogalma sincs a telefonjaikról. Bizony vannak nagyon jók, igaz azok 100-140 dollárért.
Egy szónak is száz a vége, ezzel Kína nem hiszem, hogy elesett. Fogjatok a kezetekbe egy nem giccs kínai telefont és ezt. A Samsung sosem lesz 12000 Ft. Garancia? Van. A kínai telóra is. Egyébként mi menne tönkre? Vagy ha gallyra megy egy év múlva? Kidobod.
Ja és nem árulok kínai telefonokat, de sokat láttam és mindig azok beszélnek ezekről lekicsinylően, akik egyet sem láttak, használtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest