- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
beyruth82 #80 üzenetére
mert ezen látszik tényleg semmi más csak haszontalan koppintás,ráadásul abban sem tökéletes mert a vékony alsó kávát már nem koppintották.Azt bezzeg meghagyták.
Akkor lenne koppintás, ha meghagyták volna. Így csak a notch hasonló. Viszont az iPhone notch-ához képest ez legalább jóval kisebb. Nekem még így se tetszik. -
NandorHUN
addikt
Én is nagyon meg voltam elégedve a telefonhoz adott fülessel, amíg ki nem próbáltam egy valamire való párezres fülest, aztán egy kicsivel drágábbat .... így tovább...
Jelenleg egy RHA T20-t használok sportra, általánosságban meg egy Meze 99 Classic-ot.Telefonnal ellentétben egy rendes fejhallgatóra való befektetés az tényleg megéri, mivel jó eséllyel évekig - évtizedekig jó szolgálatot fog tenni és nincs akkora fejlődés, hogy megérje lecserélni.
Pl. DT 990-s ami egyik leggyakrabban ajánlott nyitott fejes is már 14 éves lesz és ugyanolyan szépen szól és ár/érték bajnok a saját kategóriájában.Szóval mindenre lehet mondani, hogy jó, ha az embernek nincs viszonyítási alapja.
-
Joe.36
addikt
válasz
NandorHUN #120 üzenetére
Van AM61-em és nagyon megvagyok vele elégedve !
Vezeték nélküli töltés is nagyon jó dolog
este csak oda rakod a telefont, nem kell a sötétben dugdosni. ( S7 Edge-m volt majdnem 2 évig )
A több 100 ezres kiadással egyet értek, nekem már nem kell... Azért is lett P20 Lite az S7 Edge után.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Gerandal #118 üzenetére
Mondjuk ez a AM61 is meg anno vezetéknélküli töltős mizéria is gyakorlatilag parasztvakítás. Huawei Sport headset se egy nagy durranás. Én inkább azon csodálkozom, hogy egyesek hogy képesek gyári fülessel zenét hallgatni. Emberek képesek 100ezreket kiadni telefonra, évente kétévente cserélni + 150 ezres ráfizetéssel, de nem vennének egy rendes fej-/fülhallagatót.
-
Gerandal
csendes tag
Tiszta durva. A minap voltam a Telekomnál, hogy megvegyem az új telefonom, ami végül egy P20 Pro lenne. Erre szomorúan közölték velem, hogy nincs - teljesen kipucolták a raktárat és fogalmuk nincs mikor és mennyi jön legközelebb.
Kérdeztem, hogy esetleg Mate 10 Pro? Az sincs már.
Hát hogy lesz így új telefonom?
-
válasz
CptAdamica #111 üzenetére
Fekete háttér, aztán nincsenek kivilágítva a pixelek, úgy nem látványos, legalábbis nem a negatív értelmében.
beyruth82: Jó ideje nem járok már horgászni.
-
Joe.36
addikt
válasz
CptAdamica #111 üzenetére
Sötét háttérben szinte nem is látszik
Én úgy használom, sztem úgy még jól is néz ki.
-
TomPack
őstag
Ha az Apple nem tesz nocssot az X-re, vajon a Huaweii meglépte volna az idei zászlóshajóján?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes hír: Porsche Design told Huawei not to include a display notch on the Mate RS
Úgy látszik a Porsche-nál sem úgy gondolják, hogy a notch lenne az "ultame gyönyörűség" -
-oli-
aktív tag
P10 lite után egyáltalán nem vágyok rá. Egyszerűen túl nagy, újabb hülye divatot majmolnak.
-
Szipó
tag
Csak HA-n nem
-
NandorHUN
addikt
Nekem is volt több Huawei telefonom és családban is van több. Alapvetően jó készülékek, főleg sebesség tetszik, de az UI nagyon nem jön be - és mivel az UI és android fejlesztés elég periférián van ezeknél a készülékeknél én egy csomo anomáliával találkoztam, elég sok app volt ami nem úgy működött ahogy kellett volna.
Értesítések nem jöttek, nem települt fel ez az, programkiegészitők nem futottak stb... -
HdRew
őstag
válasz
Fitzgerald #91 üzenetére
+1
Picit durván érvelnek páran, de jelenleg ebben a szegmensben iszonyat kevés kompromisszumot kell kötni. És az átjárás lehetséges. Én is váltottam most, szerintem a Huawei, Samsung, Pixel, iPhone modellek mind jó választás, csak egyéni preferencia kérdése.
-
WinstonWolf
senior tag
Cikkhez passzoló alcím: Hülyeségre nincs orvosság...
-
Fitzgerald
veterán
Megnyomkodtam múltkor MM-ban ezt a P20 Pro-t. Szép készülék alapvetően, de így 3.5 évnyi QHD után a felbontást keveslem, és a 3.5-es jack is esszenciális számomra egy jó DAC kíséretében.
Azt viszont jó látni, hogy egy néhány évvel ezelőtt még a tucat kínai gyártók között versenyző cég milyen magasra jutott a bizniszben, és hogy még egy ilyen picsányi országot is komolyan vesznek, mint a miénk.
Az meg különösen örvendetes, hogy végre kamerában is igazán odateszi magát egy kínai gyártó.
Az S9+-om 2 évig tuti meglesz most, de kíváncsi vagyok mit fog majd kínálni a Huawei amikor eljön a váltás ideje. -
törölt tag
Nem igazán értem. A Lite még csak-csak mert az legalább nem túl drága, de a többi drága is meg ocsmány is azzal a notch-csal.
-
Joe.36
addikt
Sajnos, mert kellett oda az felirat, jobb lett volna ha nincs ott.
Nekem a teljes kijelzős, káva mentes telefonok tetszenek, minél nagyobb kijelző a lehető legkisebb telefon méretben, de ehhez kell a szenzorsziget, a kamera és az érzékelők miatt. Meg a beszéd hangszóró is azon van. -
moleculez
veterán
P9-m volt, nagyon jó a EMUI, nagyon stabil, gyors teló volt, androidos vonalon nem is vennék mást.
De a marketing nagyon megy, jött sógor múltkor: hallottad milyen brutál kamera van a P20 proban? AI, meg milyen kijelző!!4!! -
Joe.36
addikt
[Igen, az lesz, és szerintem jól is néz ki] Kár hogy nem így jött ki ez a széria.
-
judas13
addikt
Notch ügyben tökéletesen egyetértek veled!
Sokszor leírtuk de nem lehet elégszer, hogy almánál amíg nincs más megoldás ha nehezen is de érthető a notch megoldás. Nincs alul káva egyebek..viszont itt az összes többi Szánalom, Nyominger lényegében megtartja alul a kávát, kezelőgombokat ugyanúgy de azért bebasz egy noccsot is felülre, hogy legalább mi is úgy nézzünk ki küllemre mint ahogy Ők akinek nem mondjuk ki a nevét mert nincs közünk hozzá semmi persze, csak önalázó módon mégis nagyon szeretnénk rá hasonlítani.
Életérzés meg minden ami ezzel jár.A szánalom érzete keveredik a mindenáron copyzás sajnálatra méltó elegyével nálam. Márkától függetlenül...de talán a Huawei és nagy társainál ez még hatványozotabban igaz lehet mint a noname zs kategóroás dzsunkák esetén.
-
borand
aktív tag
válasz
tomboy0013 #55 üzenetére
igen, tommboyokra bizsereg
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #80 üzenetére
de nehéz megemészteni ezt a notchot. ez az új trend, ez van. vagy lehet morogni értelmetlenül
úgy koppintották le a csúnya X-et, hogy a végeredmény szép lett, ez azért nem rossz teljesítmény szerintem. az elöl lévő ujjlenyomatolvasó meg csak hab a tortán. leagoo meg elephone, ne röhögtess már xdd és hát innoválgatni is próbáltak ezekkel a hű de nagy szenzorokkal, de ahogy olvasom itt a kommentekben, még egy középkategóriás szintet sem hoznak azok a kamerák, ami azért elég gáz:/
atyagatya
-
válasz
pusszycat #79 üzenetére
Engem azért zavar mert ezen látszik tényleg semmi más csak haszontalan koppintás,ráadásul abban sem tökéletes mert a vékony alsó kávát már nem koppintották.Azt bezzeg meghagyták.Ez kb a leagoo vagy az elephone szintje már.Szánalmas kategória.Milliárdokat ölnek k+f-be de egy valamire való designert nem tudnak keríteni?A mate 10 pro tervezője felmondott vagy mi?A huawei már rég azon a szinten van, hogy a trendet diktálnia kéne és nem a leggagyibb kínai gyártók szintjére lesüllyedni
-
TomPack
őstag
De ebben mi az innováció? Alul miért hagyták meg a vastag keretet? Ha a kijelzőt lejjebb helyezték volna el, akkor ugyanekkora kijelzőmérettel a noccsra sem lett volna szükség. És akkor mégtöbb értesítés férhetne el. Vagy ez majd a jövő újítása lesz? Végülis 2019-ben is meg kell majd valamiből élnie a cégnek...
-
Massmurderer
őstag
Pár nap vagy hét után mit vársz???Iphone x se 2 nap alatt szedte be azt a sok hibásat.Várj pár hónapot,és meglátod szépen elöjönnek majd a hibák
Nekem egyik hüvej se kellene,még ha fizetnének is.Föleg azzal az ocsmány szenzorszigetel.MI vacak se érdekel,jobba nszeretem eldönteni én mit csinálok a telóval.Gondolom nálad is úgy van hogy te döntöd el mit eszel,nem más
-
TomPack
őstag
Az én gyomrom egyszerűen nem veszi be ezt a noccsmásolást! Sajnálom, nem tehetek róla, de nekem olyan érzésem lenne tőle, mintha kétcsíkos adiads melegítőben vagiznák a blahán erősen rágózva! Baleknak érezném magam a negyedmillás telefonommal.
Volt már korábban Huawei mobilom, és számításba is vettem a Mate 10 Pro-t, de miután megjelent ez az ocsmányság letettem róla, mert nagyot esett a szememben a márka presztizse. Nem ócsárólni jöttem ide, valaki elmagyarázhatná nekem, hogy mi szükség volt erre! Hátha megértem, és rendet tehetek a fejemben! -
tixem
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #67 üzenetére
Ilyen árral nem az igazi. Semmivel sem tud többet felvonultatni az elmúlt kb két év középkategóriás Huawei lite tesóinál.
Biztosan jó telefon amúgy, de kicsit sokallom ezt a kezdőárat. Pár hónap és bezuhan oda ahová való.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #70 üzenetére
Az szerintem a Pixeleken kivul mindent visz most.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #64 üzenetére
4-5 honap mulva rendben lesz az, hidd el. Hardverileg brutal, szoftveresen meg javitani fogjak a hibakat.
-
válasz
Jeanne d'Arc #67 üzenetére
Hajaz a Lite a normál P20-ra üzemidőben, sebességben, ha a kamerás képességeket most leszámítjuk?
Nekem a kamera nem fontos, viszont üzemidőben, zene/videó lejátszás terén, böngészésre, illetve telefonálásra legyen kiválóan alkalmas, akadás, illetve térerő ugrálás nélkül.... -
-
Magnat
veterán
válasz
tomboy0013 #55 üzenetére
Igaza van...
-
CptAdamica
veterán
Jó kis telefon, én is szemezek vele, de a kamerája túl van hájpolva, még van hová fejlődnie.
-
7Heads Drago
veterán
egyik legjobb csomag a piacon, hardver, anyagminőség, rendszer, kamera , összerakás minősége, mind top kategória...
Sztem a top teloknál nincs ebben különbség. Az hogy benc mit ír ki engem nem érdekel. Az applenál előszeretettel kihagynak dolgokat a csomagból, aminek alapból járni kellene ezen az áron. Szóval én nem lennék tőle elájulva. -
judas13
addikt
Le is írtam valhol, hogy nem hiszek a P20 (ekkora) sikerében.
Tévedtem. Nem kicsit.
Grat! -
tixem
addikt
válasz
mjani1172 #59 üzenetére
3: nem is a stabilitással volt bajom, vagy a gyorsasággal. Magával a felülettel és a vérszegény gesztusvezérlési lehetőségekkel. Oneplus UI után kínszenvedés volt az EMUI. Az ujjbütyökkel való screenshot kitalálóját pedig víz nélkül raknám ki egy sivatag közepére egy méterszer méteres ketrecbe.
1: IPS kijelző elég ergya tud lenni, ha előtte kb 6 éven keresztül amoledes telefonod van. Tudom egyedi igény, de amikor megláttam egyből tudtam, hogy nem leszünk együtt hosszú ideig.
#58 Bass
Ennyi. Több gyártó már rájött, hogy a kevesebb néha több. Elég 12 mpx is ha a kamera többi része is rendben van. A Huawei most vagy a tanulási fázisban van és majd ezután jönnek rá, hogy a megapixelek srófolása nem célravezető, vagy rálépnek arra az útra amin a Sony is halad. Utóbbival rossz irányba mennek.
-
Nem véletlenül, de ez várható is volt.
tixem: Nem tudom, hogy nálad mi lehetett a gond, már a Mate 9 ujjlenyomat-olvasója is nagyon jó volt, az aktuális csúcs iPhone...stb. mellett is kiemelkedően teljesített.
-
Bass
addikt
Az itteni tesztet? 😁 Te erre adsz? Az aréna tesztjei fotózás terén sajnos a nullával érnek fel(lassan az egész oldalé sajnos). Ezek a képek nem tekinthetőek tesztfotóknak. Igaz a teló is hm paraszt vakítás,40 megapixel is kammer meg AI 😁 Itt is csak a nagy számokkal licitálnak de a népnek ez kell sajnos.
-
borand
aktív tag
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Nem tehetek róla, hogy annyi intelligencia nem szorult beléd, hogy csak egy hozzászólást támasztottam alá, hogy a kamera marketing bevált. Wáó, hűhú tapstaps.
-
RRamstein
tag
S7, a8 volt eddig ami komolyabb Samsung számomra és egyáltalán nem döcögött, na jó az a8 néha néha app valtasnal kicsit belassul de ennyi igazából, a mate 9 amit most használok.. Ajvé
minden szar meg tudja fogni ugyan úgy egy egy pillanatra, baromi idegesítő
kedvencem amikor csak úgy ki nyomja a YouTube alkalzamast vagy próbálok telefonálni és úgy dönt hogy már pedig nem fogsz telefonálni
-
tixem
addikt
3-4 napig out of box használtam a Note-ot touchwiz-zel, megpakolva a Mate-ről átmentett közel 100 appal. Nem akadt egyszer sem meg.
A külseje meg hát egyedülálló. Egy hete már megvan de még mindig nem tudok betelni vele
amikor otthon vagyok kiveszem a tokból és nézegetem. Eddig egyik telefonommal sem volt ilyen. Love at first sight
-
törölt tag
Abszolút érhető. A széria jól sikerült, a kellő marketing megvan hozzá és árban a konkurensek alatt tudtak maradni.
-
tuki2200
senior tag
Hogy a fenebe ne lenne alternativa, nem mindenki markafuggo fanboy, korulottem az elmult 1evben rengetegen valtottak platformot, tobbnyire iOS-rol Samsungra vagy P10pro-P20pro-ra szűkebb barati tarsasagban mar nincs is csak 1szifon ahhoz kepest h 2-3 eve meg mindanyiunknak az volt, pedig nem beszelt ossze senki egyszeruen igy alakult
-
Aryon87
félisten
Nem is csodálom, rendesen össze van rakva, pláne, hogy a M10Pro hardverét kapta, a kamera is erősebb (lesz), és akkor a szoftveres újítások is jobbak. Kameraszoftver jobb, remélem azt az enyém is megkapja, feltételezem, hogy az Ai is fejlettebb már. Én 3 hónap alatt már érzékelem az AI tanulását. Nem egyik napról a másikra mutatkozik meg, hanem hosszú távon, persze ehhez az is kell, hogy a telefon ne kapjon FR-t se (nem is igényli)
Csak így tovább Huawei, negyedjére térek vissza hozzá (oké, Honor mellékcsalád, de most legyen egykalap) + a családom is Huaweire váltott LG után. -
Eugene Roe
őstag
Hiába "szebb" az S9, használat közben nekem is a P20 Pro tetszik jobban, valahogy tartani is kényelmesebb
mondjuk nekem úgy is oneplus6 lesz.
-
Sinesol
veterán
Nem igazán volt még szervizügyem egy iPhone-al sem, szóval ezt a részt kihagyom, az árazás meg az X-et leszámítva szerintem rendben van, tekintve hogy minden tekintetben az egyik legjobb csomag a piacon, hardver, anyagminőség, rendszer, kamera , összerakás minősége, mind top kategória.
A Huawei is nagyon rendben van, haver nemrég vett egyet és üzletben is kipróbáltam több telójukat, ha valaha is kéne Androidos teló, akkor tuti vétel lenne, nagyon bejövős a design. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#04441088 #31 üzenetére
Én most vettem P10-et, miután megláttam a P20-at ...
(#34) Mans20
"A noccsot el lehet tüntetni ... " - hát igen. Ez az évezred facepalm-ja: nincs ennél szebb (mert az Apple és az Apple user-ek nem tévedhetnek) de ha mégsem tetszik (ami lehetetlen), akkor mégis el lehet rejteni. Létre se kellet volna hozni! Senki nem sírt volna miatta, ebbe komoly összegbe mernék fogadni." .. ami rosszabb szerintem az a kidudorodó hátlapi kamera meg az üveg hátlap."
A "dudorkamera" és az ujjlenyomatgyűjtő hátlap egy ideje már (sajnos) a "prémium" életérzés része. -
Benetnes
tag
Hát én meg pont azt nem értem valaki hogy vesz Samsung/iPhone/Pixel csúcstelefont.
Nekem a Huawei bejött szinte minden tekintetben főleg aksi ( Mate 9, Mate 10 pro)
Sony a legjobb UI tekintetében (ok a kamera software egy hulladék) az LG design jött be legjobban(G2, Flex2, G4, V30)A Samsung UI egy vicc kb ha 10x ilyen erős lenne is akadozna (bár a Note 8 piszok szép lett és náluk sehol egy notch)
iPhone mind árazásban mind szerviz költség tekintetében egy humor (legalább a notch-nak van értelme, és évekig van rendszertámogatás)
A Pixel pedig viccnek is rossz főleg a Nexus sorozat után ( azért a kamera + stock droid dícséretes)
Különbözik az izlésünk, még jó hogy lehet válogatni.Hogy On is legyek, most érett be nekik a sokéves munka!
Én nagyon vártam a P20 Pro-t de az előlapot nem tudná bevenni a gyomrom! De ez igaz mindegyik olyan telefonra amelyiken a notch kivételével van káva az előlapon. Mind gagyizás a G7 is az 5z is a kínai másolatok pedig szóra sem érdemesek.
Az egyetlen amit várok a Huawei-től az a Mate 20 ha olyan lesz mint a Mate RS ha kell a bolt előtt alszok hogy megvegyem........ -
tixem
addikt
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
Kb full új telefon volt. Dolgozóként vettem Telekomnál. De persze, valószínűleg egyedi hiba volt, de ez engem nem vigasztalt
-
juuzer
addikt
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
Csatlakozom, nekem a P9-en jól és gyorsan na meg pontosan műkődött az ujjlenyomatopvasó. S7-en sokkal rosszabb nekem.
És nekem izzadós kezeim vannak.
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Mikor megláttam a hírt picit elsápadtam." ... a P20 sorozat lehet a Huawei legnépszerűbb modellje és a termékciklus végéig kétszer annyit tudnak belőle eladni, mint az elődből ... "
Ez azt jelenti, hogy aki nem bír megbarátkozni a notch-al, az (lehet) beszo*ja. Eddig azt hittem, hogy ez a telefon - legyen akármilyen jó - bukó lesz. Reméltem, hogy nem veszi majd be az emberek gyomra ezt a gusztustalan copy-paste design-t (főleg ha látott már korábbi Huawei modelleket). Hát, tévedtem. Újfent.
Ami viszont újra bizonyítást nyert:
- az új mindig jobb
- az új mindig szebb
- a nagyobb, több (és jobb) -
törölt tag
Hajrá Huawei.
-
tixem
addikt
Lehet az enyémben volt vacak, de sokszor úgy voltam vele, hogy már a falhoz vágom, annyira kihozott a sodromból. Amikor kinyílt az idő és melegebb lett folyamatosan lepárásodott a zsebemben, na akkor meg aztán mintha ott sem lett volna. Ez sem a Oneplus 3-nak nem okozott gondot anno és most a Note 8-nak sem.
Aztán most már kb elég volt az első egy hét a Note-tal, hogy leszokjak a tapicskolásról, borzalmasan jó az írisz szkenner. Még szemüvegben is azonnal oldja a telefont. Amíg el nem terjed a kijelző alá pakolt ujjlenyomatolvasó addig biztos marad, mert alapvetően a falra mászok a hátlapitól. Megszoktam a OP3-on, hogy elöl van és nem kell folyamat felemelni a telefont ahhoz, hogy feloldjam.
-
Sinesol
veterán
Ez nem alternativa az iPhone 8 vagy X ellenében, mivel ez nem iOs, ha mindenképp az kéne ott van olcsóbban a 6-os modell. Inkább a jó hardver, jó kijelző és az ütős design miatt viszik, plusz erős a marketing is mögötte.
Egy hónapja voltam T-ben, amikor vettem az i8-at és láttam külön standja volt a Huawei-nek, nem csak úgy odab@szták a többi mobil közé. Egyébként végignéztem a telókat és kb. a Huawei modellek néztek ki a legjobban, gyönyörű a kijelző, nagyon menő a hátlap, pörgős a telefon, markáns a design, nem nehéz elképzelni miért választja sok ember, ha Androidosok közt nézelődik. A Samu az kajak ugy nezett ki mellette azzal a lekerekitett formával, üvegszerű designal, mint valami játékteló...
-
joey04
titán
válasz
Dr. 444Hertz #12 üzenetére
Ott a pont.
-
tixem
addikt
válasz
beyruth82 #18 üzenetére
dxomark-on a fejlett AI képességek miatt ugrott annyira előre, mert arra is kapott pontokat. Amúgy meg tök átlagos amit nyújt, meg kell nézni az itteni tesztet is. Amibe belenyúl az AI azt valószerűtlenül széteffektezi, amibe meg nem azok meg olajfestmények lesznek.
Pár youtube-os videotesztet is megnéztem róla, ahol elkapja éppen a fonalat a szoftver akkor aláz, de nagyon sokszor nem találja el a dolgot és borzalmas lesz a végeredmény. Kb mindegyik tesztelő az ingadozó képminőséget hozta fel a legnagyobb negatívumként. Úgy nézem ez mit sem változott az évek alatt. Mate 9, Mate 10 pro is össze-vissza működik és most a P20 pro is van amikor abszolút top, sokszor meg vérgagyi amit produkál. Ekkora hype és ár mellett ez kissé ciki. Pixel 2 XL egy kamerával, ugyanennyi pénzért jobban teljesít. És konzisztensen.
-
Danny365
őstag
Itt a fórumokon is nagyon népszerűek a Huawei telók. Én valahogy sosem fogom megérteni, hogy valaki miért venne bármi mást a Samsung/Pixel/iPhone trión kívül ebben a kategóriában.
-
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Meg a dxomark és egy rakás mértékadó szaklap tesztjéből
-
tomboy0013
veterán
A marketing ismét elérte célját, a Huawei is évek óta építi tudatosan ezeket a dolgokat így nem meglepő a siker. Rengeteg hozzá nem értő ember fújja, hogy mennyire durva a kamera benne, persze képeket még nem láttak tőle csak a reklámból tudják, hogy az a legjobb kamerás mobil.
-
tixem
addikt
akkor emui, tökmindegy. Ugyanaz az összes
(#14) Fabianus
rengetegen megették/megeszik a kamera köré épülő hype-ot, másról sem hallok mostanság ha feljönnek az okostelefonok egy beszélgetésben, mint a p20 pro hűdeszuper kamerája. A noccstól meg sokan ájfont képzelnek bele. A kettő együtt garantált siker.
(#16) tuki2200
-
Fabianus
tag
Hát a kérdés az, hogy a notch miatt, vagy annak ellenére veszik ennyire. Félek tőle, hogy az előbbi.
-
Szerintem a legtöbb ember pont magasról tojik arra, hogy van-e mesterséges intelligencia a telefonban, vagy sem.
Valószínűleg más miatt viszik, mint pl. a brutális(nak nyilvánított, és egyébként is jól teljesítő) kamera. -
Ez darabszámra váltva mennyit jelenthet?Mondjuk 80 ezer p20 és p20 pro kelt el eddig?Vagy mennyi?
-
tixem
addikt
1: ips kijelző (igaz most a p20 proban amoled lett)
2: gagyi ujjlenyomatolvasó. OP3 volt előtte, a kerámiafelületű cucc még vizesen is 10-ból 10-szer felismerte az ujjam, a mate vacakja szárazon is volt, hogy botladozott.
3: MIUI egy hányadék. Erőltetett iOs copy, falra másztam tőle. Félig meddig megoldást jelentett egy Nova launcher
4: szuper kamera, gagyi szoftver. Ez most a p20 pronál is látszik, borzalmasan inkonzisztens teljesítményt nyújt.Kb ennyi. Nekem elég volt.
De hogy jót is mondjak. A beszédhangszórót bevető "sztereó" hangszóró elég meggyőző teljesítményt nyújtott, az egyetlen tulajdonsága a Mate-nek amit a Note 8-ból hiányolok. Ja igen, brutál üzemidő. De most a Galaxy-val is kihúzok egy napot, így nekem totál irreleváns, hogy amúgy menne 2 napot is, éjszaka úgyis töltőre dugom. Valóságos felüdülés volt kézbe venni a Samsungot a Huawei után.
-
kiezTe90
senior tag
Hát azért Nekem a melóhelyemen hírtelen lett egy pár embernek P20 pro, meg sima P20. (Többek között Nekem is van egy Pro)
Egy rossz szava nincsen senkinek.
Csak így tovább Huawei! -
thomasa
senior tag
Van itt pénz kérem szépen. Dübörög a gazdaság.
-
pusszycat
nagyúr
Ezek azt hiszik,h megijedtünk a Skynet-től,és ez miatt félünk az MI. -től is. Itt a válaszom -->
-
tixem
addikt
3 hónapnyi Mate 9 használat után nem tudnának többet eleget fizetni, hogy még egyszer Huawei-t vegyek
De érthető a Pro sikere, sokan rárepülnek a tripla kamerára, ismerősi körben is már van egy és többen is komolyan számolnak vele, pusztán a kamera miatt (mondjuk tesztek alapján én nem estem tőle hanyatt, többet vártam a hype alapján)
A sima p20 viszont nagyon spórolós lett, süt róla, hogy direkt arra lett csinálva, hogy a Pro felé tereljék a népet. A lite meg egyenesen vicc.
-
Darksiders84
aktív tag
Azt lehet már tudni hogy a Honor 10 mikor érkezik hozzánk május végén hányadikától vásárolható?
-
Joe.36
addikt
Csak így tovább
-
hito
nagyúr
Azt kell mondjam, minden joggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest