- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes hír: Porsche Design told Huawei not to include a display notch on the Mate RS
Úgy látszik a Porsche-nál sem úgy gondolják, hogy a notch lenne az "ultame gyönyörűség" -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#04441088 #31 üzenetére
Én most vettem P10-et, miután megláttam a P20-at ...
(#34) Mans20
"A noccsot el lehet tüntetni ... " - hát igen. Ez az évezred facepalm-ja: nincs ennél szebb (mert az Apple és az Apple user-ek nem tévedhetnek) de ha mégsem tetszik (ami lehetetlen), akkor mégis el lehet rejteni. Létre se kellet volna hozni! Senki nem sírt volna miatta, ebbe komoly összegbe mernék fogadni." .. ami rosszabb szerintem az a kidudorodó hátlapi kamera meg az üveg hátlap."
A "dudorkamera" és az ujjlenyomatgyűjtő hátlap egy ideje már (sajnos) a "prémium" életérzés része. -
<Adamsky>
nagyúr
+1
Mikor megláttam a hírt picit elsápadtam." ... a P20 sorozat lehet a Huawei legnépszerűbb modellje és a termékciklus végéig kétszer annyit tudnak belőle eladni, mint az elődből ... "
Ez azt jelenti, hogy aki nem bír megbarátkozni a notch-al, az (lehet) beszo*ja. Eddig azt hittem, hogy ez a telefon - legyen akármilyen jó - bukó lesz. Reméltem, hogy nem veszi majd be az emberek gyomra ezt a gusztustalan copy-paste design-t (főleg ha látott már korábbi Huawei modelleket). Hát, tévedtem. Újfent.
Ami viszont újra bizonyítást nyert:
- az új mindig jobb
- az új mindig szebb
- a nagyobb, több (és jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged