- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
Hát én meg pont azt nem értem valaki hogy vesz Samsung/iPhone/Pixel csúcstelefont.
Nekem a Huawei bejött szinte minden tekintetben főleg aksi ( Mate 9, Mate 10 pro)
Sony a legjobb UI tekintetében (ok a kamera software egy hulladék) az LG design jött be legjobban(G2, Flex2, G4, V30)A Samsung UI egy vicc kb ha 10x ilyen erős lenne is akadozna (bár a Note 8 piszok szép lett és náluk sehol egy notch)
iPhone mind árazásban mind szerviz költség tekintetében egy humor (legalább a notch-nak van értelme, és évekig van rendszertámogatás)
A Pixel pedig viccnek is rossz főleg a Nexus sorozat után ( azért a kamera + stock droid dícséretes)
Különbözik az izlésünk, még jó hogy lehet válogatni.Hogy On is legyek, most érett be nekik a sokéves munka!
Én nagyon vártam a P20 Pro-t de az előlapot nem tudná bevenni a gyomrom! De ez igaz mindegyik olyan telefonra amelyiken a notch kivételével van káva az előlapon. Mind gagyizás a G7 is az 5z is a kínai másolatok pedig szóra sem érdemesek.
Az egyetlen amit várok a Huawei-től az a Mate 20 ha olyan lesz mint a Mate RS ha kell a bolt előtt alszok hogy megvegyem........
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest