Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Én is nagyon meg voltam elégedve a telefonhoz adott fülessel, amíg ki nem próbáltam egy valamire való párezres fülest, aztán egy kicsivel drágábbat .... így tovább...
Jelenleg egy RHA T20-t használok sportra, általánosságban meg egy Meze 99 Classic-ot.Telefonnal ellentétben egy rendes fejhallgatóra való befektetés az tényleg megéri, mivel jó eséllyel évekig - évtizedekig jó szolgálatot fog tenni és nincs akkora fejlődés, hogy megérje lecserélni.
Pl. DT 990-s ami egyik leggyakrabban ajánlott nyitott fejes is már 14 éves lesz és ugyanolyan szépen szól és ár/érték bajnok a saját kategóriájában.Szóval mindenre lehet mondani, hogy jó, ha az embernek nincs viszonyítási alapja.
-
TomPack
őstag
De ebben mi az innováció? Alul miért hagyták meg a vastag keretet? Ha a kijelzőt lejjebb helyezték volna el, akkor ugyanekkora kijelzőmérettel a noccsra sem lett volna szükség. És akkor mégtöbb értesítés férhetne el. Vagy ez majd a jövő újítása lesz? Végülis 2019-ben is meg kell majd valamiből élnie a cégnek...
-
tixem
addikt
Lehet az enyémben volt vacak, de sokszor úgy voltam vele, hogy már a falhoz vágom, annyira kihozott a sodromból. Amikor kinyílt az idő és melegebb lett folyamatosan lepárásodott a zsebemben, na akkor meg aztán mintha ott sem lett volna. Ez sem a Oneplus 3-nak nem okozott gondot anno és most a Note 8-nak sem.
Aztán most már kb elég volt az első egy hét a Note-tal, hogy leszokjak a tapicskolásról, borzalmasan jó az írisz szkenner. Még szemüvegben is azonnal oldja a telefont. Amíg el nem terjed a kijelző alá pakolt ujjlenyomatolvasó addig biztos marad, mert alapvetően a falra mászok a hátlapitól. Megszoktam a OP3-on, hogy elöl van és nem kell folyamat felemelni a telefont ahhoz, hogy feloldjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged