Ilyen lehet a kávamentes iPhone SE 2018

Hirdetés

Amikor készülékvédő tokok és edzett üveglapok kezdenek az ismertebb tartozékgyártóknál felbukkanni, azt jelzi, hogy közel lehet a termékképeken ábrázolt, bejelentés előtt álló egy-egy termék megjelenése, a parányi iPhone SE-nek pedig eleve erre a hónapra tippeli a folytatását a Macotakara.

Az Olixar iPhone SE 2018 védőtokja a készülék előtt
Az Olixar iPhone SE 2018 védőtokja a készülék előtt (forrás: MobileFun)

Az Olixar kiegészítői a népszerűbbek közé tartoznak, és a MobileFun már listázza 22,68 fontért kosárba helyezhető előlapi védőüvegét, egyelőre előrendelésben. Nem az üveg a fontos persze, hanem a készülék mögötte, ami a fenti renderkép szerint az iPhone X formáját követheti, minimális kávával és szenzorszigettel, csak jóval kisebb méretben.


(forrás: PhoneArena) [+]

Érdemes ugyanakkor megjegyezni: sok esetben még a megbízható tokgyártók is amolyan előzetes termék- és készülékképet közölnek, aztán a végeredmény merőben már. Gyanús például a zöld csík a képernyő teteje körül.


(forrás: PhoneArena) [+]

Az pedig végképp kérdéseket tesz fel, hogy lehetne a TrueDepth kamerarendszer a Face ID számos elemével ennyire apró, egy 4" körüli készülék esetében ugyanis eleve nem sok hely maradhat a szenzorsziget két oldalán, ha az infravörös kamera, a közelségérzékelő, a fényvető, a fénymérő, a hangszóró, a mikrofon, a 7 megapixeles kamera és a pontprojektor oda kell férjen.


(forrás: PhoneArena) [+]

A PhoneArenán közölt fényképek és sémák jól mutatják, mennyire apró egy ilyen tokon a bevágás az eredeti iPhone SE-hez képest, és ott mennyi helyet foglal csak a kamera és a hangszóró. Mindazonáltal a kiszivárgott információk szerint az iPhone SE 2018 121,04 x 55,82 milliméteres lehet, 18,7 milliméteres szenzorszigettel, és az apróságot az A10 Fusion SoC hajthatja meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Májusban jöhet az új iPhone SE

    Egyre többet beszélnek róla, most már lassan valósággá válhat az Apple-féle apróság új változata.

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

Hirdetés