2019. január 18., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Ilyen lehet a kávamentes iPhone SE 2018

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MobileFun

Ismét egy tartozékgyártó lehetett túlbuzgó, képen az állítólagos új iPhone SE és védőüvege.

Hirdetés

Amikor készülékvédő tokok és edzett üveglapok kezdenek az ismertebb tartozékgyártóknál felbukkanni, azt jelzi, hogy közel lehet a termékképeken ábrázolt, bejelentés előtt álló egy-egy termék megjelenése, a parányi iPhone SE-nek pedig eleve erre a hónapra tippeli a folytatását a Macotakara.

Az Olixar iPhone SE 2018 védőtokja a készülék előtt
Az Olixar iPhone SE 2018 védőtokja a készülék előtt (forrás: MobileFun)

Az Olixar kiegészítői a népszerűbbek közé tartoznak, és a MobileFun már listázza 22,68 fontért kosárba helyezhető előlapi védőüvegét, egyelőre előrendelésben. Nem az üveg a fontos persze, hanem a készülék mögötte, ami a fenti renderkép szerint az iPhone X formáját követheti, minimális kávával és szenzorszigettel, csak jóval kisebb méretben.


(forrás: PhoneArena) [+]

Érdemes ugyanakkor megjegyezni: sok esetben még a megbízható tokgyártók is amolyan előzetes termék- és készülékképet közölnek, aztán a végeredmény merőben már. Gyanús például a zöld csík a képernyő teteje körül.


(forrás: PhoneArena) [+]

Az pedig végképp kérdéseket tesz fel, hogy lehetne a TrueDepth kamerarendszer a Face ID számos elemével ennyire apró, egy 4" körüli készülék esetében ugyanis eleve nem sok hely maradhat a szenzorsziget két oldalán, ha az infravörös kamera, a közelségérzékelő, a fényvető, a fénymérő, a hangszóró, a mikrofon, a 7 megapixeles kamera és a pontprojektor oda kell férjen.


(forrás: PhoneArena) [+]

A PhoneArenán közölt fényképek és sémák jól mutatják, mennyire apró egy ilyen tokon a bevágás az eredeti iPhone SE-hez képest, és ott mennyi helyet foglal csak a kamera és a hangszóró. Mindazonáltal a kiszivárgott információk szerint az iPhone SE 2018 121,04 x 55,82 milliméteres lehet, 18,7 milliméteres szenzorszigettel, és az apróságot az A10 Fusion SoC hajthatja meg.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.