- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem igazán volt még szervizügyem egy iPhone-al sem, szóval ezt a részt kihagyom, az árazás meg az X-et leszámítva szerintem rendben van, tekintve hogy minden tekintetben az egyik legjobb csomag a piacon, hardver, anyagminőség, rendszer, kamera , összerakás minősége, mind top kategória.
A Huawei is nagyon rendben van, haver nemrég vett egyet és üzletben is kipróbáltam több telójukat, ha valaha is kéne Androidos teló, akkor tuti vétel lenne, nagyon bejövős a design. -
Sinesol
veterán
Ez nem alternativa az iPhone 8 vagy X ellenében, mivel ez nem iOs, ha mindenképp az kéne ott van olcsóbban a 6-os modell. Inkább a jó hardver, jó kijelző és az ütős design miatt viszik, plusz erős a marketing is mögötte.
Egy hónapja voltam T-ben, amikor vettem az i8-at és láttam külön standja volt a Huawei-nek, nem csak úgy odab@szták a többi mobil közé. Egyébként végignéztem a telókat és kb. a Huawei modellek néztek ki a legjobban, gyönyörű a kijelző, nagyon menő a hátlap, pörgős a telefon, markáns a design, nem nehéz elképzelni miért választja sok ember, ha Androidosok közt nézelődik. A Samu az kajak ugy nezett ki mellette azzal a lekerekitett formával, üvegszerű designal, mint valami játékteló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged