- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
Szergely83 #60 üzenetére
Mindig lesznek olyan emberek,akik sokat keresnek es megengedhetik maguknak!!
Nem kell verpistikezni,mert ez egy csunya magyar szokasNem tudom es nem ertem meg,mikor er majd fel a ''magyar'' ember, ahhoz a felfogashoz,hogy valakinek van penze ra es megveheti.
Szegeny ferrari,meg maserati tulajdonosok is verpistikek akkor?????
Mert ok is azert veszik meg az autoikat hogy villogjanak
???
-
djculture
félisten
válasz
Szergely83 #50 üzenetére
De most mond hogy nem ez van
Agyam eldobom mikor jön valaki avval hogy a buldozer pl mikor jelenik meg már meg mert kevés az x6 játékra.Szerintem ha egy kétmagos herélt buldózert kihozna az amd azért is rohanna hogy lecserélje az x6 ot.Intel vonalon ugyanez a történet.Nemrég is egy srác jött hogy i7 extremet akar lecserélni 2500k ra mer hogy 10 szer többet tud
woland_y2k
Semmi probléma vele azért mondtam hogy jól csinálja az intel. -
Angel1981
veterán
válasz
Szergely83 #11 üzenetére
Akkor rosszul van megírva a program!
És akkor még tovább megyek; 6x8 GB helyett raksz bele 6x16-ot!Jó, hagyjuk, szerintem a 8 foglalat (ha tényleg annyi lesz) kicsit parasztvakítás, csakúgy mint a kép bal felső sarkában lévő "extreme gaming" felirat.
Melyik játéknál fog érezhetően számítani, hogy mondjuk a 2500K helyett ez az új, 1000USD-s csúcsproci megy benne? -
Angel1981
veterán
válasz
Szergely83 #9 üzenetére
Erre írtam, hogy akkor nagyobb kapacitású ramokat raksz bele, pl. a 6x2GB helyett 6X4GB-ot...
Nem a ram foglalatok számát kéne növelni, hanem lehetővé tenni, hogy az adott socket nagyobb ramokat is le tudjon kezelni, és akkor ahelyett, hogy 8x4GB-ot vennél, veszel 6x8-at. (Ha tényleg ennyire kell a memória.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest