- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
capulet75 #53 üzenetére
Azt aláirom ha valakinek van pénze és kitudja használni hajrá.De mikor csak a név miatt egy erősebb procit leakar cserélni egy gyengébb de újabb procira meert hogy az jobb azon röhögök,elég sok ilyen emberke téved be a szervizbe mostanában.Ilyen emberek egy x6 ot egy buldozer magos sempronra is lecserélnének ha lenne/lesz ilyen és megnem tudnád magyarázni neki hogy baromságot mondanak.Mondjuk nem is lehet mert így van meló.
Egon -
djculture
félisten
válasz
Szergely83 #50 üzenetére
De most mond hogy nem ez van
Agyam eldobom mikor jön valaki avval hogy a buldozer pl mikor jelenik meg már meg mert kevés az x6 játékra.Szerintem ha egy kétmagos herélt buldózert kihozna az amd azért is rohanna hogy lecserélje az x6 ot.Intel vonalon ugyanez a történet.Nemrég is egy srác jött hogy i7 extremet akar lecserélni 2500k ra mer hogy 10 szer többet tud
woland_y2k
Semmi probléma vele azért mondtam hogy jól csinálja az intel. -
djculture
félisten
Szerintem jól csinálja az intel,fél évente kéne neki új termék vonalat kihozni ami abszolút nem komaptibilis az előzővel aztán a sok intel hívő úgyis rohanna a boltba megvenni mert elavult a gépe.Ebböl lesz a nagy bevétel.Aki ennyire elvakult hogy most kijönne a sandy helyett egy más már rohanna is az fizessen.Amúgy meg nekünk csóró átlag fiziböl élőknek az elértéktelenedés is jól jön.Nekem pl jó ideje nem kell csúcs technológia,a fél év alatt lenegyedelődött árú régebbi technológiát szoktam megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest