- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergely83
tag
válasz
Angel1981 #12 üzenetére
Persze el lehet játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha létezne 16GB-os DDR3 modul (még 8GB-osat sem láttam, csak olvastam róla valamikor, hogy "úton van") de az nem elégíti ki a felhasználó igényeit. És ha már lenne 16GB, akkor aki ilyen célra keres gépet lehet nem 6x16GB kiszerelés mellett döntene, hanem 8x16-nál... Mellesleg a 3 csatornás lapokkal kapható 1366 procik max 24GB-ot kezelnek, míg a jelenlegi 1155 cpu-k 32GB-ig támogatnak 2 csatorna mellett.
Egy grafikai progi pedig lehet bármilyen optimalizált, ha te nagy adatmennyiséggel dolgozol... -
Воланд
titán
válasz
Angel1981 #17 üzenetére
"Én meg hangosan mondom, hogy ez már inkább kicsit a lerántás kategória!"
What? Milyen lerántás? Kell a teljesítmény? Kell. Akkor fizesd meg. Ezek a cégek nem a vöröskereszt, meg nem szeretetből élnek a náluk dolgozó emberek. Brutális az amit egy-két évente letesz az Intel az asztalra és én amondó vagyok, hogy ezt meg is kell fizetni.
(#16) superecneB: Na de ki az aki mindig vált, ha kijön egy új foglalat? Nagyon kevés az ilyen ember. Ha most összeraksz egy sb alapú gépet (nem kell 2500K, meg csilivili tuninglap), akkor kb. 2-3 évre le van tudva a gépfejlesztés. Ha meg munkára kell a gép, akkor lehet venni komolyabb cuccokat, de még ott sem kell váltani, ha kijön egy új foglalat.
-
Воланд
titán
Bizonyos alkalmazásoknál nincs olyan, hogy elég memória.
És nem a program van rosszul megírva, hidd el.(#2) adamssss: Csak egy tipp: sokkal. Nagyon sokkal.
(#13) FireKeeper: Ezt a hozzáállást meg nem értem.
MegkértKényszerít valaki rá, hogy válts ha kijön egy új foglalat?Halkan megsúgom, hogy ezt hívják fejlődésnek.
-
Szergely83
tag
Miért ne lenne? Ezekkel a konfigokkal nem az átlag felhasználót célozzák meg, ez egyértelmű. Bizonyos területeken, pl. 3d grafikai programoknál viszont szükség van a nagy memória mennyiségre, ahol elég pár nagyobb méretű textúra egy-egy komolyabb rendernél és meg is telt a memória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest