- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
csaba1203 #7279 üzenetére
Nem, nem értem félre. Te az Apple TV távjával szeretnéd bekapcsolni a TV-t, ami állításod szerint eddig működött, erre írtam, hogy szerintem CEC-el működik (működött).
Az LG tv-m távirányítójával viszont tegnap óta működik minden funkció tehát a tv bekapcsolásakor indítja az Apple TV-t is és minden Apple TV-s funkciót tudok vele vezérelni. - ezt írtam, hogy ennek így kell működnie, és működik is, a fordított felállás zavaró tud lenni.
Amúgy ezt a CEC funkciót hol tudom aktiválni, amiről írsz? - na ezaz, hogy eddig nem tudtad, hogy mit használsz és most rácsodálkoztál, hogy valami megváltozott. Minden készüléken alapból aktív a CEC vagy bármi is a neve az adott márkánál, mert ezt átnevezi 1-2 gyártó. Apple TV-n aktív, ha nem kapcsoltad ki. Egyébként pont ott van, amiről a fotót is készítetted (Távirányítók és eszközök/TV-k és vevőkészülékek vezérlése), bal oldalon írja a CEC-t, tehát neked szükséged volt hozzá, ami annyit jelent, hogy a TV-n is engedélyezni kell. De ezeket már leírtam, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Sweet.tv - internetes TV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest