- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Kösz az infót, de egyelőre a hideg futkároz a hátamon a Kodi telepítésétől mert jól emlékszem milyen keményen meg kellett küzdenem mire megértettem az Amlogic 905-re miképp kell. Az hogy angolul nem tudok, csak külön csemege a Google fordítóval :-)
Most épp ezt fordítgatom, de ahogy nézem több probléma is áthághatatlannak tűnik így elsőre. Úgy néz ki letölteni nem lehet az Apple Store-ból, de még ez a legkisebb gondom mert a cikk linket ad a letöltéshez, azonban az AppleTV-re való telepítéshez egy MAC számítógépet kér amit egy USB C-A kábellel kell összekötni az ATV-vel. Sajnos nincs MAC számítógép a családban, kizárólag pár iPhone telefon, valamint az én Apple TV dobozom hátulján nincs az USB kábel számára aljzat.
Úgyhogy egyelőre itt tartok. Persze van élet Kodi nélkül is egyelőre igyekszem így berendezkedni. Ha van ötlet hogyan juthatnék mégis előrébb, annak örülnék, bár holnap tuti nem lesz időm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged