Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
manokaj #1893 üzenetére
Barátom, Te vagy az Isten! Azonnal szaggatásmentesen és tökéletesen játssza le a filmeket. Ha jó tündér lennék azt mondanám teljesítem 3 kívánságod a jótéteményedért :-) El nem tudom mondani mennyit állítgattam ez alatt az egy hónap alatt mióta megvan a NAS hogy hátha rájövök. Igaz kizárólag a Synology kezelőfelületén állítgattam. Gondoltam nem az első napokban jövök ide segítségért, előbb magam próbálkozom, de persze annyi eszem nem volt mint neked hogy az Apple TV-t is állítgatni kellene, mert eddig a routeremről minden simán ment. Na mindegy, most boldog vagyok és madarat lehetne fogatni velem :-)
Tehát összefoglalva leírom a tanulságot hogy ha valaki ide a keresőbe beírja hogy Apple TV Synology NAS filmlejátszás szaggat akkor azonnal rátaláljon a megoldásra amit manokaj-nak (#1893) köszönhet a topic közössége.
Ha az Apple TV Beállítások opciójában a video és hang/tartalom egyeztetése/ menüpont alatt a Dinamikatartomány egyeztetése és Képkockasebesség egyeztetése lehetőségeket "Be" állásba állítjuk megszűnik a szaggatás. JuhééééééééééKöszönöm még egyszer manokaj barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest