- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje? -
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
:-) oké megpróbálom köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest