Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
A karácsonyi ajándék Apple TV-t próbálgatom. Kitűnően működik. Eddig a router usb portjára kötött hdd-ről néztük a filmeket a tv média lejátszójával. Fórumot olvasgatva kiokosdtam hogy ha letöltök egy media lejátszót akkor az Apple Tv is le fogja játszani a filmeket. Első nekifutásra több ingyenes lejátszót is kipróbáltam de egyik függőlegesen kicsit megnyújtotta a képet, a másik a feliratok ékezetes betűit nem jelenítette meg jól, szóval a végén megvettem a MrMC-t. A sok kérdésem közül egyelőre egyet kérdeznék. Eddig mindig külön keresgéltünk feliratot, bemásoltuk a film mappájába és úgy néztük. Ahogy látom az MrMC le tud tölteni feliratot. Kitűnően meg is jeleníti az Open Subtitles és egy másik helyről a letölthető feliratokat. A problémám az hogy csak angol feliratokat kínál fel. Belenéztem az Apple Tv beállításaiba és mind a nyelv mind a régió magyarra van állítva. Regisztráltam az Open Subtitles-re (tény hogy más e-mail címmel mint ami az Apple Store-ba) és az Open Subtitles webes felületén szintén mindent magyarra állítottam, de nekem mégis csak az angol feliratokat jeleníti meg. A sok felirat végén alul megjelenő lehetőség, ami talán egyéb feliratokhoz vezetne, inaktív, nem tudok klikkelni rá. Olvasom hogy valaki irja hogy nem regisztrált az Open Subtitlesre mégis problémamentesen letölti neki a magyar feliratot. Gondoltam átírom az e-mail címet arra amivel az Apple store-ba regisztráltam de ha van akinek enélkül is jól tölti le, akkor talán ennek nincs is értelme. Vajon mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest