Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
BT vagy infra? Tanítani mit lehet? Maximum beállítani, hogy mit vezéreljen. Nekem nem volt ilyenem, igaz, csak a TV hangerejét vezérlem. CEC-t nem használok, ha te igen, akkor bármennyire is furcsa, a CEC évek óta hibás, nem egységes, minden gyártó másképp értelmezi, Apple TV-n csak alap CEC van.
-
Imi1981
veterán
Szia! Neked full HD tévéd van ezért írok. Neked is a netflix ( csak a netflix) kisebb felbontásban és rosszabb képminőséggel fut mint bármelyik másik streaming szolgáltató? Ez csak full HD tévén jön ki és 4k tévén semmi probléma vele. Nekem full HD tévén egy ideje ilyen a netflix. Várom a frissítést ami remélhetőleg javítja de nem jön.
-
Kerio
őstag
Nekem a távirányítója fagyott le, használat közben. Úgy vettem észre, hogy nem reagált a hangerőállításra. De ilyet néha csinált a 2021-es is. Újra kell indítani a távirányítót, a TV jel gomb (nem tudom mi ennek a gombnak a neve) és a hangerő le gombot kell egyszerre megnyomni, és nyomva tartani 5 másodpercig.
Lehet, hogy nálad is segít, ha ilyen van. -
blakey
titán
A 2022-es verzióval van egy kis anomália, történetesen hibás a HDMI-kiterjesztett mód, pl. ha valamilyen oknál fogva sikerül kiválasztani a 4K SDR 444-et majd megnéznél egy Dolby Vision anyagot, akkor előfordulhat, hogy fekete képernyő fogad majd utána se kép, se hang, ilyenkor az történik, hogy a hibás kiterjesztett mód miatt nem tud visszaváltani és úgy tűnik, mintha nem működne, ilyenkor a Menü + hangerő le gombokat kb. 6 másodpercig nyomva kell tartani és felbontást vált, amint van kép, nyomsz egy OK-t, majd állítsd alaphelyzetbe a HDMI-t, utána legyen 4K SDR 420 és ha kérdezi, hogy kipróbálnád a DV-t, akkor nyomj egy nemet. Remélhetőleg hamarosan javítják, csak a 2022-es modellt érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest