- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
BT vagy infra? Tanítani mit lehet? Maximum beállítani, hogy mit vezéreljen. Nekem nem volt ilyenem, igaz, csak a TV hangerejét vezérlem. CEC-t nem használok, ha te igen, akkor bármennyire is furcsa, a CEC évek óta hibás, nem egységes, minden gyártó másképp értelmezi, Apple TV-n csak alap CEC van.
-
Imi1981
veterán
Szia! Neked full HD tévéd van ezért írok. Neked is a netflix ( csak a netflix) kisebb felbontásban és rosszabb képminőséggel fut mint bármelyik másik streaming szolgáltató? Ez csak full HD tévén jön ki és 4k tévén semmi probléma vele. Nekem full HD tévén egy ideje ilyen a netflix. Várom a frissítést ami remélhetőleg javítja de nem jön.
-
Kerio
őstag
Nekem a távirányítója fagyott le, használat közben. Úgy vettem észre, hogy nem reagált a hangerőállításra. De ilyet néha csinált a 2021-es is. Újra kell indítani a távirányítót, a TV jel gomb (nem tudom mi ennek a gombnak a neve) és a hangerő le gombot kell egyszerre megnyomni, és nyomva tartani 5 másodpercig.
Lehet, hogy nálad is segít, ha ilyen van. -
blakey
titán
A 2022-es verzióval van egy kis anomália, történetesen hibás a HDMI-kiterjesztett mód, pl. ha valamilyen oknál fogva sikerül kiválasztani a 4K SDR 444-et majd megnéznél egy Dolby Vision anyagot, akkor előfordulhat, hogy fekete képernyő fogad majd utána se kép, se hang, ilyenkor az történik, hogy a hibás kiterjesztett mód miatt nem tud visszaváltani és úgy tűnik, mintha nem működne, ilyenkor a Menü + hangerő le gombokat kb. 6 másodpercig nyomva kell tartani és felbontást vált, amint van kép, nyomsz egy OK-t, majd állítsd alaphelyzetbe a HDMI-t, utána legyen 4K SDR 420 és ha kérdezi, hogy kipróbálnád a DV-t, akkor nyomj egy nemet. Remélhetőleg hamarosan javítják, csak a 2022-es modellt érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest