Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
BT vagy infra? Tanítani mit lehet? Maximum beállítani, hogy mit vezéreljen. Nekem nem volt ilyenem, igaz, csak a TV hangerejét vezérlem. CEC-t nem használok, ha te igen, akkor bármennyire is furcsa, a CEC évek óta hibás, nem egységes, minden gyártó másképp értelmezi, Apple TV-n csak alap CEC van.
-
Imi1981
veterán
Szia! Neked full HD tévéd van ezért írok. Neked is a netflix ( csak a netflix) kisebb felbontásban és rosszabb képminőséggel fut mint bármelyik másik streaming szolgáltató? Ez csak full HD tévén jön ki és 4k tévén semmi probléma vele. Nekem full HD tévén egy ideje ilyen a netflix. Várom a frissítést ami remélhetőleg javítja de nem jön.
-
Kerio
őstag
Nekem a távirányítója fagyott le, használat közben. Úgy vettem észre, hogy nem reagált a hangerőállításra. De ilyet néha csinált a 2021-es is. Újra kell indítani a távirányítót, a TV jel gomb (nem tudom mi ennek a gombnak a neve) és a hangerő le gombot kell egyszerre megnyomni, és nyomva tartani 5 másodpercig.
Lehet, hogy nálad is segít, ha ilyen van. -
blakey
titán
A 2022-es verzióval van egy kis anomália, történetesen hibás a HDMI-kiterjesztett mód, pl. ha valamilyen oknál fogva sikerül kiválasztani a 4K SDR 444-et majd megnéznél egy Dolby Vision anyagot, akkor előfordulhat, hogy fekete képernyő fogad majd utána se kép, se hang, ilyenkor az történik, hogy a hibás kiterjesztett mód miatt nem tud visszaváltani és úgy tűnik, mintha nem működne, ilyenkor a Menü + hangerő le gombokat kb. 6 másodpercig nyomva kell tartani és felbontást vált, amint van kép, nyomsz egy OK-t, majd állítsd alaphelyzetbe a HDMI-t, utána legyen 4K SDR 420 és ha kérdezi, hogy kipróbálnád a DV-t, akkor nyomj egy nemet. Remélhetőleg hamarosan javítják, csak a 2022-es modellt érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest