Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
-
divan
őstag
válasz
Imi1981 #3883 üzenetére
Szerintem nincs benne Keymap Editor. Mondjuk amennyi gomb van a távirányítón, és általában mind dedikált valamire, nem sok mindent lehetne átállítani.
Én azért használom a MrMC-t, mert az is tudja kezelni a MySQL adatbázis, amit a CE-s boxok is használnak a házban, így van szinkronban minden. Megvettem az Infuse-t is, de azzal ezt nem tudtam elérni sajnos.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3877 üzenetére
Mindegy melyik megoldást választod, a Pro az Pro minden esetben. Én már rég megvettem a "Lifetime-ot" így nem is emlékszem, hogy pl. a 6-os milyen. Nyilván az újabb kiadások egyre jobbak, sokat fejlődött és még lesz fejlődés. Infuse előnye, hogy kb. CE szintű a támogatottság, nagyon szépen követik a felhasználói kéréseket, hátránya, hogy drága. MrMC elég sokmindent tud, sok kiegészítő nem kiegészítőként érhető el hanem a menü részeként a beállításoknál található, ha nem tévedek akkor van valamilyen keymap editor, de hónapok óta nem használom, számomra gagyi. Az Infuse modern és sokmindent jól tud, néha még jobban is, mint a többi lejátszó.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3863 üzenetére
A táv gombkénrt s működik illetve érintésre is, nem csak simogatással használható. Meg ugye gyroszkópos is, stb. A táv olyan, hogy van akinek bejön és van akinek nem. Az ideinél már ugye másik táv van.
Infuse-al is van zoom, sőt qrva jól működő zoom van, legalábbis olyan amilyet én értelmesnek találok. Na meg ugye menü-kezelés is jó ISO-k esetében.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3860 üzenetére
Az ATV HD 6 éves darab, a képminőségére már nem emlékszem, a 4K verzióké nyílván jobb. Infuse egy qrva jó lejátszó, sokkal jobb bármelyikkel szemben, de meg kell ismerni, meg kell tanulni. Gyakorlatilag mindent visz. Az elején bizros, hogy a MrMC tetszik, én mindegyiket megvettem, Infuse gyakorlatilag tökéletes, olyan dolgokat tud vagy épp úgy tudja ahogy a többi nem. Egyszerű és nagyszerű. Semmire nem cserélném. Az Apple TV tud valamit, a MrMC tud valamit de az Infuse jobban és többet tud. Természetesen csak filmekhez és saját tartalom fogyasztására értendő. Plex csak a zene miatt van fent, meg, hogy néha teszteljek valamit. Egyébként nem RGB-n lenne a jó, de persze megjelenitő és beállítás kérdése.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3857 üzenetére
Az Apple TV képminősége Infuse-al jobb az Amlogicnál, illetve azt is vedd figyelembe, hogy más képi beállítás lesz jó a TV részéről az Amlogicra és az Apple TV-re. Infuse mellett mozizáshoz felesleges a Pley, Emby (ezek a rendszer lejátszóját használják) illetve azért van kevesebb beállítás, mert sokat rendszerszinten tudsz megoldani, pl. feliratok stílusa, mérete, színe, pozíciója, háttere, fps és dinamikatartomány beállítás, stb. Emby is vált frekvenciát, legalábbis nalam váltott, de filmekhez tök felesleges használni, mert az Infuse lekörözi képminőségben, egyébként még ott a MrMC is ami eleve tvOS, iOS-re készült, elsősorvan, később lett Andeoidra is. Fekete is ugyanolyan mély csak itt rendszerszinten kell tudnod mi a jó, ahogy médialejátszók esetében is.
-
Alex91
félisten
válasz
Imi1981 #3850 üzenetére
Apple ID azonosító létrehozása windowsos PC-nNyissa meg az iTunes Windows-verzióját. Ellenőrizze, hogy a legújabb verzióvalrendelkezik-e.A képernyő tetején vagy az iTunes ablakának tetején található menüsávon válassza ki a Fiók > Bejelentkezés menüpontot. Ezután koppintson az Új Apple ID létrehozása elemre.Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket. A megadott e-mail-cím lesz az új Apple ID azonosítója.*Adja meg a hitelkártyaadatokat és a számlázási adatokat, majd kattintson a Folytatás gombra. A Nincs elemre is koppinthat – olvassa el, mi a teendő, ha nem látható a Nincs lehetőség, vagy nem lehet kiválasztani. Csak akkor terheljük meg a számláját, ha vásárol valamit. Keresse meg e-mail-fiókjában az Apple által küldött megerősítő e-mailt, és erősítse meg e-mail-címét.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3830 üzenetére
Apple TV 4 és 4K között annyi a különbség, amit leírtam, plusz ugye a HDR10 és Dolby Vision valamint a koruk miatt a 4K egy picit fejlettebb alkatrészeket kapott. Lejátszás szempontjából ugyanaz, mindent tud, amit egy SDR-hez kellhet.
A CoreELEC egy nagyon jó médialejátszó OS, az X96 Max+ meg a "gagyi" kategória, nincsenek egy súlycsoportban, de a két OS elfér egymás mellett. Vim3 Pro-t használok CE-vel, a kettő együtt tökéletes. -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3825 üzenetére
Ha a táv "Menu" gombja körül fehér "gyűrű" van akkor 4K. ha a doboz oldalán van fehér oldal és szerepel a 4K felirat is akkor 4K, ha nincs rajta lightning csatlakozó akkor szintén 4K, ezek mind a külsőre vonatkoznak, ha gigabites az ethernet akkor szintén 4K.
Fényévekkel jobb az Apple TV, mint a Mi box S, azt soha nem tudod eladni nekem jónak, van belőle 1 egy kis FHD TV-n, 4K-ra az alkalmatlan kategória annak, aki tudja milyen a jó. -
Alex91
félisten
válasz
Imi1981 #3825 üzenetére
En
. Teljesen rendben van meg most is… Pedig mar 6 eves, de ugye az Apple is a palettan tartja. Ja, 4K okos TV-re van kotve, de inkabb ezen mennek a dolgok, pedig a TV sajat rendszeren is eleg sok minden ugyanugy elerheto, es meg 4k-ban is, de valahogy ez jobban fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest