- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Egyelőre nekem jobban bejön az mrmc de infuse is jó és havi 360 Ft - ot észre sem veszek úgyhogy előfizettem rá.
Én ugye emby-t használok inkább és az mrmc tök úgy és olyan sorrendben jeleníti meg mint ahogy az emby alkalmazásban is van és ez tetszik. Meg amit írtam a szinte fokozatmentes zoom amit azért szoktam használni kodiban is és ez is bejön .
Infuse - ban csak teljes zoom van vagyis egyből 16:9-re zoomolja ki ami sokat vág ki a képből. Ez az egy nem tetszik benne, amúgy szép és betonstabil az infuse.Mrmc-t most még lite - t használom /próbálom és az is tökéletesen működik. Szerintem én mrmc - t fogom inkább hssználni a fentebb írt okok miatt mert nekem ez fontos. Mrmc - ben az nem tetszik, hogy ha belépek plexel és emby-vel is akkor összekeveri /egybe mutatja. Infuse - ban ez szerintem külön mutatja egy emby és plex ikonnal ha jól gondolom ugye (még nem próbáltam) ?
Csabroncka
És keymap editior van benne? Az android tv verzióban van de itt nem találtam de csak gyorsan átnézem. Most meg dolgozok és nem tudom megnézni. Ha lehetséges a zoomot tenném ki gombra teljes képernyős lejátszásnál. Bár nem tudom lehet e itt ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest