Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én még mindig a gyenge minőségű netflixet nézem Apple tv 4k 2021-en
. Most kezdtem el nézni az 1899 sorozatot és borzasztó a kép full hd tévén. Már azon gondolkodom gyári alapra állítom hátha megjavul. Ez a legjobb Tv boxom erre most a netflix ilyen pocsék kb 480p (nem tudom pontosan csak így ránézésre) . Nagyon idegesítő
! Várom hogy frissítésék a netflix alkalmazást erre persze hogy ilyenkor nem jön frissítés ami hátha javítja. Valaki aki tájékozottabb látott erre panaszt máshol? Nem hiszem el hogy csak nálam ilyen. Persze nem sűrűn fordul elő, hogy full hd tévén apple tv 4k 2021-et használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Formula-1
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Filmvilág
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Jiayu G2F
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Asus A8N-E Retro PC, Windows XP rendszerrel
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Most kezdtem el nézni az 1899 sorozatot és borzasztó a kép full hd tévén. Már azon gondolkodom gyári alapra állítom hátha megjavul. Ez a legjobb Tv boxom erre most a netflix ilyen pocsék kb 480p (nem tudom pontosan csak így ránézésre) . Nagyon idegesítő
! Várom hogy frissítésék a netflix alkalmazást erre persze hogy ilyenkor nem jön frissítés ami hátha javítja.