- iPhone topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Szia!
Szerencsétlen készülék médialejátszónak elég kutyaütő.
Ha csak arra kell akkor inkább valami igazi médialejátszót javasolnék. Pár hozzászólással feljebb ezt már kiveséztük miért is. Lényeg: online tv-t, youtube 50fps-es tartalmakat, tv-ből rippelt sorozatokat csak frissítési gyakoriság átkapcsolásával tudsz, mert ugye ezt nem tudja a készülék automatikusan (60ezerért?), hacsak nem zavar, hogy vibrál/akadozik a kép mint a pics@...
Viszont sok egyéb funkciója van ami miatt egy fasza kis cuccá teszi ezt az eszközt.
Igen ahogy mondod csak külső tárolóról tudod lejátszani a tartalmakat, usb csatlakozó híján. Én is az MrMc és az Infuse kombót javaslom, bár az Infuse-nak ez az éves díja elég nagy kib@szás. Plexnek nem sok értelmét látom miután ezerrel pörgeti mellette az asztali gép processzorát, akkor már egyszerűbb HDMI-vel összekötni a számítógépet. Én személy szerint KODI-t használok teljes megelégedettséggel (kivéve ugye a heti újra telepítést,erről is feljebb olvashatsz).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest