- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Csak ezzel nem tudsz mit kezdeni, bár tény, hogy ha az Infuse üzletpolitikája nem ilyen lenne akkor simán működne minden verzión, ahogy pl. a MrMC is csinálja. Tény, hogy az Infuse "support" kimagaslóan jó, nagyon sok véleményt meghallgatnak, tesztelnek és nagyon sok frissítés jön ki, egyelőre jobbnál jobb verziókkal. De drága
, viszont már túl tettem magam a vételáron, megvettem és "k@pják be"
, legalább annyi előnye van, hogy iOS és tvOS-en is használható, MrMC csak azon a rendszeren amelyiken megvetted.
(#2144) devil-k
Az minden esetben fontos, évekkel ezelőtt a Dune-nél megtanultam amikor elkezdtem oda is borítókat készíteni, amióta minden normális nevet kap minden program meghálája és csak minimálisat kell javítani, érdekessége a dolognak, hogy mindegyik app-nak mással van gondja, Infuse-nál pl. a Hawaii Five-O teljesen 0 találattal bír, filmeknél pl. tökéletes, Emby nálam 10 filmnél tévedett, Kodinál a Universal Media Scraper a Star Wars-aokat nem találta meg, hibásan azonosította, a TMDB meg a Da-Vinci kód és társainál hibázott. Szóval tökéletes nem lesz de 1 adatbázis esetén azért egyszerűbb a dolog, mert csak 1x kell javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest