- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
való igaz, ma már szemetet gyártunk, de nem csak mobilból...
azért mondom, hogy szemét, mert a csúcstelefonok minősége is gyakran(Mindig!!!), hardveresen is(burkolat, stb) és szoftveresen is gyenge és nem is forr ki, mert egy éven belül leváltja egy újabb darab, 2-3 éven túl meg már szó szerint szemét, az értékét és az állapotát tekintve egyaránt. -
flash-
veterán
égen egy csúcsmodell sok ideig a csúcsot képviselte, ha az ember beruházott rá akkor nyugodtan elkönyvelhette jó időre hogy neki a legjobb van (N95-ös idők), most már ez hónapról hónapra változik.
Azt hiszem ti a fogyasztói társadalom csapdájába kerültetek.
Nem értem hogy attól hogy hetente jönnek ki jobbnál jobb telefonok,miért kell félévente(vagy még hamarabb )telefont cserélni.rep3at felhasználónak 72 telefonja volt már.ez számomra kiábrándító hogy hogy lehet valaki ennyire megszállott,hogy nyelhet be valakit ennyire a fogyasztói társadalom.2000ben lett először mobilunk.az is a családé volt.
ha ezt is hozzáadom akkor ezzel együtt most van a 7. telefonom. -
errorcode06
őstag
Eléggé visszafogott fogalmazás az hogy hónapról hónapra változik.
Volt olyan hét hogy 2-3 csúcsmodell is bejelentésre került. ...csak tudnám minek... Egyébiránt teljesen igazad van. Régebben (pl 2005-2006) megvette valaki az n90-80-70-es szériából valamelyik készüléket, és évekig el volt vele. Mint én... 5 évig nyüstöltem az N73-amat, de lassan 1 éve nyugdíjaztam, és váltottan egy Moto Milestone 2-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest