- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! Van itt olyan tag, akinek megsérült az üveg hátlapja és cserélni kellett vagy volt érdemes? lenne egy két kérdésem ezzel kapcs
-
csabaspecial
tag
válasz
Vinous_89 #1505 üzenetére
lehet jó pár dolgot beállítani amivel lehet növelni az üzemidőt. ebben a készülékben azért nem a leggyengébb fajta az akksi. megsúgom , gyárilag a software, vagyis a rendszer is kínál ilyen lehetőséget is. mármint hogy ha engedélyezed, növeli az üzemidőt beállításokkal. én amit megtettem, csökkentettem a képernyőidőzítőt pl, rendszeresen kilővöm, legalábbis igyekszem kilőni háttérben futó alkalmazásokat, ha már nem kellenek. ez a készülék szoftveresen szinte már túl van optimalizálva, ez csak az én véleményem. pl be lehet olyat állítani hogy ha kikapcsol automatikusa a kijelző, minden háttérben futó dolgot kilő, és a 4G-t készenlétbe helyezi hogy így mondjam. használtan vagy szűzen szereztétek be?
-
csabaspecial
tag
sziasztok! összességében jó kis készülék. egyszer beállítottam azt hogy ha a kijelző kikapcsol utána x perc múlva kikapcsolja a 4g-t. ezt hol lehet kikapcsolni a beállításokban? mert nem találom sehol sem sajna. kár hogy üvegből van a hátlapja szerintem amúgy
-
csabaspecial
tag
pl egy fix helyről van szó( itthon). tegnap meg tegnapelőtt folyamatosan Volte-t írt ki most meg nem mindig.Hívás minőségével egyenlőre no problem.
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! mit kell beállítanom hogy a VolTe-t kiírja? mert hol kiírja a készülék, hol nem ... Telenoros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest