- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
válasz
Lacopapi #2091 üzenetére
a munkámban megszoktam hogyha valaki ilyent ad ki a kezéből akkor azt minimum lelövik
amúgy igazából nem zavar már semmi, rájöttem hogy ezt a telefont erősen más felfogású ember csinálta mint az S-t, de nem csak az S-t, más telefonomhoz képest is eléggé vadkeleti.
ez van, már tényleg csak mosolygok rajta. használni lehet, de leginkább tablet szeret otthon lenni, meg mobiltoken. olyan mintha félkész lenne ez a gép sajnos. nekem úgy tűnik hogy a finom részletek már nem fértek bele ebbe az időbe vagy ebbe a pénzbe.
felváltva használok 3 okostelefont, és van előnye ennek is, a többihez képest erős, meg a képe fényesebb, a csengőhang szebb, az akku jól bírja stb. de zavaró hibái is vannak szép számmal. a következő nyilván nem ez a márka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest