- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4151 üzenetére
Tudom hogy nem bonyolult, sokáig nekem is xiaomi telefonom volt és sosem volt gondom a romolással. Aztán anyámé meghasalt úgy hogy elvileg normális twrp-t tettem rá, de valószínűleg mégsem. Szóval nem tudom itt a csoportban kinek van bevált tutira működő twrp verziója, de akkor azzal megpróbálnám neki feltenni a crDroidot pl.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4148 üzenetére
Köszi a linket meg a Yetteles APN leírást! Kérdés hogy ez a linkelt rom mennyire megbízható, teljesen ismeretlen nevű számomra. Másik hogy ez melyik androidot tartalmazza? 13 vagy 14? Megmondom őszintén félve állok neki, mert anno anyukám telefonjára már próbáltam főzött romot tenni, még a xiaomi.eu nightly romot. Aztán feltettem a twrp-t, majd a romot, és onnantól be sem kapcsolt a telefon. A Komáromi Attilához kellett elvigyem hogy életet leheljen bele. Nem akarok úgy járni megint. Szóval egy lépésről lépésre kipróbált how-to telepítő leírás kellene nekem meg pontos twrp link nehogy rosszat tegyek fel neki.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Anyukám használja még ezt a típusú telefont, de a rajta lévő gyári rom már nagyon lassú és gondoltam raknék rá neki valami frissebb, pörgősebb buildet.
Főzött romok közül melyiket tudnátok ajánlani ami stabilan működik?
Továbbá keresnék egy megbízható, stabil recovery-t is hozzá, mert anno sikerült régebben tégláznom egy rossz recovery miatt a telefont. -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Tégla lett a 8T telefonból, holnap viszem újra élesztésre. A történet az, hogy a 8T telefonon már volt egy kb 1.5 évvel ezelőtt feltelepített Xiaomi.eu rom, amit még én telepítettem fel. Gondoltam frissítem mert már elég elavult a rom rajta. TWRP frissít (bár itt már fura volt mert létezik hogy Gingko és Willow-ra is ugyan az a TWRP?), majd letöltöttem a xiaomi.eu oldalról a legutolsó stabil romot ami a xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.6.0.RCXMIXM_v12-11.zip Ezután szokásos módon wipe, majd betallóztam a romot sd kártyáról és telepít. Igen ám, csak kiírta pirossal hogy This is device not willow, this is gingko. Pislogtam hogy mi ez hiszen nem sima 8-as a telefon hanem 8T ez 10000%. Mondom akkor lehet elszámozták a xiaomi.eu oldalon, letöltöm a sima 8-as romot. Láss csodát, simán engedte telepíteni a TWRP (amit nem szabadott volna neki). Így lett egy tégla, amire nem voltam lelkiekbe felkészülve és anyáztam egy nagyot. Történet vége hogy Attila Komáromi holnap helyrehozza nekem. Csak ha már helyre hozza és default gyári állapotba kerül a telefon, szeretném megérdeklődni tőletek hogy melyik az a TWRP verzió és melyik az a Xiaomi.eu legutolsó Stabil kiadása, ami tuti hogy jó a 8T-re? Magyarán nem okoz galibát újból. Mert ezt szeretném itt lecsekkolni és infót gyűjteni tőletek, nehogy újra így járjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest