- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
Nem erdekes az a CalyxOS! El is felejtheted, hogy megemlitettem!
Valassz kedvedre fozott romot! A fenti leirassal barmelyik meggyogyithato.
Most epp crDroid van rajta, de AlphaDroid-dal is rendben mukodott a 4G adat es a VoLTE!Nem bonyolult a rom-olas, de persze konnyu teglazni is. Bele kell tanulni, hogy mit szabad es mit nem.
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
Annyit kell csinalni, hogy az elavult Pannon-os es Telenor-os beallitasokat ki kell torolni, s felvenni az uj, Yettel APN-eket: online, mms es ims az alabbi adatokkal:
<apn carrier="Yettel MMS"mcc="216"mnc="01"apn="mms"mmsc="http://mmsc.yettel.hu/"mmsport="8080"mmsproxy="84.225.255.1"type="mms"protocol="IP"roaming_protocol="IP"/><apn carrier="Yettel Online"mcc="216"mnc="01"apn="online"type="default,supl"protocol="IPV6"roaming_protocol="IP"/><apn carrier="IMS"mcc="216"mnc="01"apn="ims"type="ims"protocol="IPV6"roaming_protocol="IPV6"/>Ha megvan mindharom, akkor egy repulogep-mod be-ki kapcsolas megteszi!

-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
Egyelore csak egyetlen egy fozott romot talaltam, ami Yettel-el is ugy mukodik ahogy kell: calyx_ginkgo-ota-retrofit-20241010.zip (telegram, pixeldrain)
Egyelore nem tudom, hogy mitol mukodik ez es mitol nem mukodik a tobbi (Lineage OS, crDroid, AlphaDroid, Pixelage). -
szs85
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
Crdroid-ot javaslom, van hozzá hivatalos oldal és leírás is:
- Note 8T a crdroid oldalán, itt pedig romok
- dowload older version alatt van a recovery isVolt ilyenem cégesbe, amit titokba szét romolgattam, mert emlékeim szerint a miui 12 alatt belassult, és akkor volt BlissRom sokáig android 10 alapokon, és elégedett voltam vele, de pár másikat is kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest