- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Tégla lett a 8T telefonból, holnap viszem újra élesztésre. A történet az, hogy a 8T telefonon már volt egy kb 1.5 évvel ezelőtt feltelepített Xiaomi.eu rom, amit még én telepítettem fel. Gondoltam frissítem mert már elég elavult a rom rajta. TWRP frissít (bár itt már fura volt mert létezik hogy Gingko és Willow-ra is ugyan az a TWRP?), majd letöltöttem a xiaomi.eu oldalról a legutolsó stabil romot ami a xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.6.0.RCXMIXM_v12-11.zip Ezután szokásos módon wipe, majd betallóztam a romot sd kártyáról és telepít. Igen ám, csak kiírta pirossal hogy This is device not willow, this is gingko. Pislogtam hogy mi ez hiszen nem sima 8-as a telefon hanem 8T ez 10000%. Mondom akkor lehet elszámozták a xiaomi.eu oldalon, letöltöm a sima 8-as romot. Láss csodát, simán engedte telepíteni a TWRP (amit nem szabadott volna neki). Így lett egy tégla, amire nem voltam lelkiekbe felkészülve és anyáztam egy nagyot. Történet vége hogy Attila Komáromi holnap helyrehozza nekem. Csak ha már helyre hozza és default gyári állapotba kerül a telefon, szeretném megérdeklődni tőletek hogy melyik az a TWRP verzió és melyik az a Xiaomi.eu legutolsó Stabil kiadása, ami tuti hogy jó a 8T-re? Magyarán nem okoz galibát újból. Mert ezt szeretném itt lecsekkolni és infót gyűjteni tőletek, nehogy újra így járjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Subaru topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest