- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
kisspall #4004 üzenetére
Nem gondolom, hogy azért írja, hogy bárkit is bosszantson. Egyszerűen használná, de nem működik. Én is jó két éve vettem anyósomnak, de már új korában akadtak vele gondok. Na, mondom kínai telefon, mókolni kell vele, egye fene. Olcsó árkategóriás volt, belefért. A problémára való megoldásokra lenne inkább kíváncsi az ember.
De, ha nem megy akkor lépni kell tovább...
-
Ferike81
senior tag
válasz
SkyLine3000 #3999 üzenetére
Hasonlóan jártam. Le akartam szedni a lányom telefonjáról a képeket de egyben semmit nem csinált. 1GB-onként sikerült csak. Emellett folyamatosan eldobja a bluetoothon csatlakoztatott okosórát. Kezd kiakasztani. Most ugyan jött egy frissítés, bár nem akarom elkiabálni, de kb 2 órája nem engedte el az órát. Ha továbbra is xarakodik akkor néznem kell egy új telefont. Amúgy ki nem állhatja ezt.
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Anyósomnak vettem egy ilyen telefont. Már kb egy hete használja, de a mai napon jelentkezett először, hogy hívásoknál hol van hang, hol semmi. Kimenő hívásnál a kicsöngést sem hallani, néma mint a sír. Ha újrahívom minden okés. 10 hívásból 5-6 esetben semmit nem hallani. Találkozott már valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest