-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
Három hete rendeltem, amikor megjött le is frissített, a google accountommal szépen át is jöttek rá a régi MI A1-emről az alkalmazások, jelszavak.
Három alkalmazás van amit minden nap használok, Samsung Health, Locus Map Pro, és Strava. Hát ezen egyik se működik. A lépésszámláló csak akkor számol ha meg van nyitva, és a többi program előtt van, ha hátrébb kerül megáll. A Locus pár méter vagy párszáz méter után odafagy, és nem számol tovább, a Strava ugyanígy lefagy, de annál olyankor az időszámláló is megáll, és húz egy egyenes vonalat az ország másik végébe mintha odateleportáltam volna. Meg van hogy nem nyílik meg fél percig egy alkalmazás sem, hiába bökök rá, csak lapozni lehet ide-oda.
Rendszerfrissítés után ugyanez, elküldtem szervizbe, és visszakaptam hogy minden letörölve, de semmi nem változott. Ja hogy nem gyári alkalmazások, akkor nincs rá garancia... Forduljak a kínaiakhoz meg a programok gyártójához. Szóval vettem egy hulladékot, és vihetem mellé a régit is és powerbankot mert kb 1 óráig bírjaMit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- OLED TV topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Próba
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest