- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
Én ezek közül a locus pro-t használom, tökéletesen működik. Szerintem ezeknél a progiknál állítsd be az alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben, hogy ne legyen korlátozás+az alkalmazásváltóban le lehet lakatolni őket. Gyanítom, hogy neked a háttérben szépen kilövöldözi őket. Én használtam egy másik lépésszámláló progit az is csak akkor működött rendesen ha kikapcsoltam az akkumulátorkímélőt.
-
SkyLine3000
addikt
Vagy próbálj másik appokat, vagy vegyél másik telefont. (Ha egyszer semmi sem segít)
Runkeeper?
Asszonynak beüzemeltük. Ő egyenlőre meg van vele elégedve. Ő a fb, messenger, viber triumvirátust részesíti előnybe. Na meg gmail. Semmi extra kívánság. Azok hibátlanul mennek.
Én sportolásra (séta, futás, bringa) a teló saját LG app-ját használom, az LG health-et (G3, G4). Én azzal teljesen megvagyok elégedve. Azt nem tudom, másik telón hogy üzemel?
Navira google maps, vagy wazze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest