- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Gabesz201 #1326 üzenetére
OTP simplet használok, ujjlenyomat védelem a készüléken, az alábbi tapasztalatokat tudom mondani:
Lidl - feloldom a kijelzőt, amikor kell odatartom, fizetés sikeres. 5000 felett is
Penny - mint a lidlben, kijelző felold, 5k felett is megy kérdés nélkül
cba - odatartom, csippan, majd jelzi a terminál csippanással, hogy nem sikerült. Ilyenkor belépek a simplébe, majd rámegyek hogy bankkártyáim, majd rányomok a bankkártyámra, és akkor érintem, és olyankor sikerül.Amit biztosan érdemes beállítani, azok ezek, akármilyen appal is fizetsz:
Máshol is fizettem, ruhaboltban, egyéb helyeken, azt hiszem simán ment szinte mindenhol, egyedül a cba-s post terminálnál rinyál.
Az biztos, hogy az egyéb engedélyek bepipálása, vagy éppen nem bepipálása tud furcsa dolgokat produkálni. Total commander lan plugin pl. Total fent, lan plugin fent. Új szervert hoznék létre, fel is jön az ablak, nevet megadom, rendben gomb. Utána persze semmilyen ablak nem jön fel. Aztán rábökök a szerkesztésre, nem történik semmi. Nagy nehezen sikerült kieszelni, hogy mivel lehet a gond. Total commander alkalmazástulajdonságoknál, engedélyeknél, egyéb engedélyeknél bepipáltam mindent, ugyan így tettem a tcm lan pluginnel is, és lám, tudtam újat hozzáadni normálisan, illetve a már meglévőt is tudtam szépen szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest