- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Kinsiinoo #4143 üzenetére
Barátkozom a gondolattal!
A kérdéseim többsége azért van, mert van egy telefon, amire különféle módon különféle ROM telepíthető. Már saját magam megtapasztaltam, hogy nem mindegy, hogy hogyan frissítem a meglevőre pl. OTA-n, vagy Recoveryből teszem azt. Multira telepítek MIUIHU-t, vagy fordítva stb... Előfordult már, hogy hibásan működött így vagy úgy. Az előző telefonom egy széria hibás BLADE 3 volt. Azzal szenvedtem sokat, azon tapasztaltam meg az Android hibáit, és tettem rá CWM ROM-ot és más fejlesztői romokat, tettem végül is használható telefonná! A MIUI-t kiforrottabbnak érzem, némi gyerekbetegségek ellenére is. Ezt is igyekszem kitapasztalni, a megtalált "hibákra" felhívni a figyelmet, kérdezni, kérdezni!
Ezt azért kicsit erősnek érzem: mert nem fontos az android userek 99.998%-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma MediaTek helyett Qualcomm processzorral érkezik a Xiaomi „filléres” óriásmobiljának LTE modemmel felturbózott egykártyás változata.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Synology NAS
- Konteó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest