- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
zolya1973 #737 üzenetére
Nagyon jól tetted , hogy visszatértél hozzá . Még mindíg nagyon jó kis telcsi . Nekem volt kettő is . Igaz a legutóbbit a héten eladtam hosszas gondolkozás után . Tartalákos telfonok voltak egyébként
Sokat nem is nyomkodtam , de ha emlékeim nem csalnak , a bekapcs gomokhoz lehet rendelni , illetve " tiltani " funkciókat .
Pontosan merre találni már így nem tudom , de az biztos h lehet .
Az a fos színű alapszín úgy tudom háttérkép függő . De erre nem veszek mérget . Próbáld meg cserélgetni . Úgyis nyomkorászod még , hogy vissza szokj hozzá .
Viszont a HyperOS t , ha nagyon nem izgatja a fantáziád és 3rd party alkalmazásokat használsz , javaslom ne engedd rá .
Ezelőtt volt egy Note12 telcsim és furdalt a kíváncsiság és ráengedtem . El is adtam hamar miatta .
Eléggé búgos még sajnos . A [MIUI-HyperOS] Topikban bőbebben olvashatsz a véleményekről . Igaz az erőforrásokat jobban kezeli , de a kezelőfelületet is átszabták és alap hiba , hogy az Emailek és egyéb értesítéseket szarul kezeli . -
BitRider
senior tag
válasz
zolya1973 #737 üzenetére
A kikapcsoló gomb mindig is hosszú nyomásra dobta be a kikapcs menüt. A rövid nyomás meg a képernyőt oldja fel / zárja le. Ha valami Google vagy egyéb hülyeséget dob be valamelyikre, az általában korrigálható.
De ha csak annyi kell, hogy a kikapcs menüt hamarabb elérd, azért fölösleges. Az nem egy olyan funkció, ami naponta kellene. Ha nem akarod, hogy elérjenek éjjel, arra a repülőgép mód való, nem a kikapcsolás. Arról le kell szokni
Normál esetben 1-2 hetente nem árt egy újraindítás egy Androidos telefonnak, de ennyi.Az alapszín pedig háttérkép-függő sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest