- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LadaLord #1507 üzenetére
Többet is próbáltam. Jelenleg kettő is van fent. Az egyik az SGCAM_8.4.400.42.XXX_STABLE_V43, a másik pedig az MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC névre hallgat.
Azt nem mondom, hogy nem laggonakl picit, de ez fotózás közben nem zavar, a képminőség kárpótol.
Még volt fent valamelyik 8.4-es gcam is, de az fotózáskor rendre bezárta magát.#1508 etsmark: Videózásra a gyári is tökéletesen megfelel. A gcameknél nekem is elég gyatra a videófelvétel. Viszont fotózásra mindkettő jobb, mint a gyári.
Ha megnézem a dslr-em, vagy a V50-em képeit, sokkal természetesebbek a normál, élesítésmentes képeik. Nem tudom, miért mániája a Xiaominak ez a túlélesítés? Attól nem lesz szebb/jobb a fotó. Azt sem vágom, a képélesség funkciót miért vették ki a beállítások közül?Azt is észrevettem, ha a képminőséget kiválóról leveszem normálra a gyári appban, szinte semmi sem változik, csak épp a képek mérete lesz jóval kisebb. Akárhogy néztem, nem jobbak a kiváló beállítású képek.
Ha lesz időm és kedvem, próbálgatok majd egyéb gcam variációkat is. -
kovacss72
aktív tag
-
Cs1csó
titán
válasz
LadaLord #1062 üzenetére
Nekem a sima Messenger hívás sem megy 13.0.12 globalon vagyok. Bár lehet a másik fél hibája. (Panaszkodott)
Milyen más alternatíva van? iPhone-on és Samsung-on kívül?
(iPhone nekem túlárazott egy kicsit a Samsung is bár a Xiaomi romlott annyit árban hogy ez a különbség (ahogy követtem az elmúlt években) 40%-ról 20%-ra csökkent ami nekem már bőven tolerálható.Amúgy mi a gond hogy mindenki panaszkodik?
- túl gyors a fejlesztés nem érik utol magukat lassabb tempo kellene ?
- a droid rossz alap?
- vagy csak spórolnak pl. a tesztelőkön? -
HoTaZo
addikt
-
scyllarus
veterán
-
etsmark
tag
válasz
LadaLord #838 üzenetére
A kikapcsolt kijelzos szaggatos problemat ugy sikerult megoldanom hogy kikapcsoltam a google assistant hey google el tortento felebreszteset, mindezt kulon meg kell tenni a zarolt kepernyore vonatkozolag is.
Messenger videotelefonalas kozben pedig kilovok minden mas appot, mert szerintem azert akad be mert valami memoriakezeles problemaja van. (alkalmazasvalto majd X, ami kilo mindent kiveve az epp hasznalatban levo appot, jelen esetben a messengert).
Ezenkivul meg kikapcsoltam a miui 13 azon funckiojat amely tenyleges tarhelyet hasznal extra ram-nak. Eddig nagyjabol jo de nem tokeletes, remeljuk az uj update megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest