- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy Note 11-től, miért csak 1080p videót tudnak a telók felvenni? Ha 10S tudja a 4k 30fps-t, akkor ezek miért nem? Nekem ne mondja senki, hogy az újabb soc-k nem képesek rá. Itt megint az lesz, hogy ha 4K-t akar a júzer, vegyen drágább telót. Mert ugye mindenki megengedheti magának... Sajnos ezt látom más téren is. Hányingerem van ettől a hozzáállástól.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tibaimp #1510 üzenetére
Nem play-es.
pl.: [link] és [link]
Ha beírod a google keresőbe, hogy Xiaomi Redmi Note 10S gcam, akkor ezek az első két találat. De van még kismillió oldal, ahol ezekkel foglalkoznak. Ami az első linken van (az a 2. találat) és ott rámész valamelyikre, a köv. oldalon bead egy csomó féle verziót. Lehet próbálkozni. Én telón kerestem rá, letöltöttem oda és egyből telepítettem. -
SkyLine3000
addikt
válasz
LadaLord #1507 üzenetére
Többet is próbáltam. Jelenleg kettő is van fent. Az egyik az SGCAM_8.4.400.42.XXX_STABLE_V43, a másik pedig az MGC_8.1.101_A9_GV2b_MGC névre hallgat.
Azt nem mondom, hogy nem laggonakl picit, de ez fotózás közben nem zavar, a képminőség kárpótol.
Még volt fent valamelyik 8.4-es gcam is, de az fotózáskor rendre bezárta magát.#1508 etsmark: Videózásra a gyári is tökéletesen megfelel. A gcameknél nekem is elég gyatra a videófelvétel. Viszont fotózásra mindkettő jobb, mint a gyári.
Ha megnézem a dslr-em, vagy a V50-em képeit, sokkal természetesebbek a normál, élesítésmentes képeik. Nem tudom, miért mániája a Xiaominak ez a túlélesítés? Attól nem lesz szebb/jobb a fotó. Azt sem vágom, a képélesség funkciót miért vették ki a beállítások közül?Azt is észrevettem, ha a képminőséget kiválóról leveszem normálra a gyári appban, szinte semmi sem változik, csak épp a képek mérete lesz jóval kisebb. Akárhogy néztem, nem jobbak a kiváló beállítású képek.
Ha lesz időm és kedvem, próbálgatok majd egyéb gcam variációkat is. -
SkyLine3000
addikt
Használ valaki gcam-et? Engem mindig zavart kicsit a 10S képeiben, hogy Xiaomihoz méltan túlélesíti a fotókat, ami nem épp a legszebb. Régebbi Xiaomi telóban volt élesség beállítási lehetőség, ami ebben nincs meg. Raktam fel két gcam-et is és ezeknél szerencsére nincs ez a túlélesítés, sokkal természetesebbek a képeik, plusz elég sok beállítási lehetőség van.
Már soxor összehasonlítottam az LG V50 képeivel és nem véletlen, de az utóbbinak bőven jobbak a képei.Ettől függetlenül nem rossz a 10S-sem, főleg gcam-el. LG-nél viszont nem kell gcam.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Mercutio_ #1501 üzenetére
Van. Az LG V50-em. Full dobozos, dupla kijelzős. Persze, nem új, de szinte új állapotában vettem 70e pénzért. Na, ezzel nem lehet Dunát rekeszteni.
Kuriózum!
Ha 100 alatt keresel nem Duna rekesztő, új telót, akkor nézz valami 10-20 ezres szutykot, amit mindenki kerül, mint a leprát és még bottal sem piszkálna meg.Amik értelmesebbek, Motorola, Xiaomi, stb, azok mind Duna rekesztők.
#1500 LadaLord: Szerintem is valahol 30k körül van a 10S piaci értéke. Én tavaly vettem valamikor (mittoménmikor) 35k-ért. Szinte új állapotú volt. Azóta eltelt kb 1 év...
-
SkyLine3000
addikt
Az a baj ezzel a HyperOS-el, hogy kinézetre ugyanúgy MIUI. Ami változ(hat)ott a motorháztető alatt, azt egy átlagjúzer alig, vagy egyáltalán nem fogja észrevenni. Nem is értem, minek kellett új név? Ettől bőven radikálisabb változást gondoltam.
-
SkyLine3000
addikt
Ahogy feljebb írtam, én 12.5.18-on maradtam. Az újabb verziók mit adtak a rendszerhez, hogy megérje frissíteni? Vagy csak annyi, hogy újabb? Mert nekem a jelenlegivel semmi bajom sincs. Ha meg valami műxik, minek csesszem el.
Nem biztos, hogy az új jobb. Sőt...
-
SkyLine3000
addikt
Én még midig 12.5.18-on vagyok.
Minek frissítsek, ha hibátlan?
-
SkyLine3000
addikt
Magát az appot le lehet tölteni a playből, de ezt a hozzá tartozó ARH-t innen lehet letölteni. Download NLLStore. Ha le van töltve, akkor az alkalmazáson belül is le lehet tölteni az ACR Phone-t és az ARH-t is, utóbbi ami engedélyezi a hangfelvételt. Egyébként az NLL APPS az ACR fejlesztője.
Ez már vesz fel hangot, mert az ARH nélkül csak a nagy csöndet vette fel a google tiltása miatt. De a hívő fél hangját sajnos elég nehezen értem, mert nagyon halk.
Amikor először feltettem, hallottam a hívő felet, aztán azóta alig.
Én még 11-es droidon vagyok. Ha valaki felteszi és működik rendesen, legfeljebb jelezze.#1430 tibaimp:Az a baj a sima ACR-el, hogy droid 10-től nem akar működni. Hívás végén mindig kiírta, hogy nem tudta felvenni a beszélgetést. Az LG V50-emen, amin megragadtam 9-nél, ott hibátlanul műxik.
-
SkyLine3000
addikt
Ha valakit érdekel, az ACR Phone + APH párossal műxik a hívásrögzítés rendesen.
-
SkyLine3000
addikt
Tudja valaki, hol lehet kapni olyan üvegfóliát, ami a szelfikameránál ki van lyukasztva? Amit még vettem rá, az nincs és ahogy nézem a hirdetéseket, sehol sem írják és a képeken sem látszik, hogy lyukasztva lenne. Ugye, a gyári fólia olyan.
-
SkyLine3000
addikt
5GHz-en. De ment 2.4GHz-ről is, csak eszközök lettek cserélve. De a régin sem említette soha, hogy bármi is lassú lenne, pedig a lakásban legtöbbször jeltovábbítóról netezik, mert hálószobától viszonylag messze van a router. De most már a router és a jeltovábbító is 5GHz-es.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem 2. telefonnak van egy 10S, a feleségemnek meg csak az van. Még mindkettőn a 12.5.18-as miaú van. Nem is akarok frissíteni. Minek? Hibátlanul működik minden.
Asszonynak folyamatosan megy a bt az óra miatt, meg a wifi, de sosem panaszkodott semmilyen lassulásra. Én is kipróbáltam, de bekapcsolt bt mellett sem veszek észre semmi lassulást, sehol. Ugyanúgy gyorsan lehet böngetni pl, ment bt nélkül. Lehet, ezt valamelyik frissítés hozta be...
A másik telefonom egy LG V50. Van hivatalos 12-es droid is rá, de én még mindig 9-en vagyok.Ott is hibátlan minden. Akkor minek bsszam el frissítéssel?
Hosszú éves tapasztalat, hogy a frissítés sokszor csak kárt okoz. -
SkyLine3000
addikt
Nincs véletlenül valakinek egy felesleges Redmi Note 10S doboza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest