Július 18-án érkezik a Red Magic 8S Pro Európába

Nem kell sokat várni a kínai premier után, hogy betegye lábát az egyik legerősebb androidos telefon az EU-ba.

Globális premierrel érkezik egy héten belül a Nubia Red Magic 8S Pro Európába. Az egyik legerősebb androidos okostelefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel, LPDDR5X memóriával és UFS 4.0-s tárhellyel lesz felszerelve a kínai piacon kívüli modellek esetében is, ahogy marad az ICE 12.0-s hűtőrendszer és a dizájn is. Az európai árazást egyelőre teljes egészében nem ismerni, a 8/256 GB-os alapmodell kapcsán 650 eurós árról lehetett korábban hallani. Július 18-án kiderül, hogy pontosan melyik kiszerelés és milyen áron lesz kapható, a Red Magic 8S Pro ugyanis két változatban (Pro és Pro+), valamint rengeteg választható memória/tárhely-opcióval debütált Kínában, a korábbi évek tapasztalata alapján az EU-ba kicsit kevesebb választható lehetőséggel készül a gyártó.

Red Magic 8S Pro (Aurora, Platnum, Midnight)Red Magic 8S Pro (Aurora, Platnum, Midnight)Red Magic 8S Pro (Aurora, Platnum, Midnight) Red Magic 8S Pro (Aurora, Platnum, Midnight) [+]

Az erős hardver mellett a Red Magic 8S Pro a 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzőjével és a hetedik generációs kijelző alá rejtett előlapi kamerájával számít különlegesnek. A sík panel teljes egészében elfoglalja az előlapot, benne pedig a 16 megapixeles előlapi kamera mellett optikai ujjlenyomat-leolvasót is elrejtettek. A mobil Android 13-as rendszert futtat, rajta a RedMagic OS 8.0-s kezelőfelülettel, az energiát pedig egy 6000 mAh-s akku szolgáltatja, ami 80 wattos vezetékes gyorstöltést támogat. Bár a gaming telefonoknál a kamera nem annyira hangsúlyos, a hátlapon itt három szenzor kapott helyet, egy 50 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró. Megvan természetesen a 3,5 mm-es audio csatlakozó, a játékvezérlő ravaszok a készülékház oldalán, és az egyedi hűtőrendszer. Részleteiben itt írtunk a hardverről a kínai bemutató alapján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés