- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Köszönöm a választ!
Szervizben foglalkoznak ilyen hibával, érdemes ott próbálkozni? Teljesen random módon újraindul a telefon fastboot-ban, utána csak úgy is tölt be, semmit nem lehet vele csinálni, kikapcsol egy idő után magától, és utána egy ideig jól működik. Majd kezdődik újra... -
tibaimp
nagyúr
Cs1csó: Köszi az áttekintést
. Kb. én is erre jutottam. És kb. hasonlóak voltak az elvárásaim is, mint a Te esetedben, OLED, 6-8GB ram, Android (szóba se jöhet Apple), olcsóbb, és nem lenne baj, ha nem lenne akkora, mint egy tepsi. Annó ezért vettem a Honor 8-at is, és most ezt, mivel ez volt a választékból talán a legkisebb Note megnevezése ellenére, ami fura.
scyllarus: és mit vettél kis telefont, csak nem Asus Zenfone, vagy összecsukhatót?
-
SkyLine3000
addikt
5GHz-en. De ment 2.4GHz-ről is, csak eszközök lettek cserélve. De a régin sem említette soha, hogy bármi is lassú lenne, pedig a lakásban legtöbbször jeltovábbítóról netezik, mert hálószobától viszonylag messze van a router. De most már a router és a jeltovábbító is 5GHz-es.
-
szepi23
tag
Sziasztok! Egy tanácsot szeretnék kérni. Vettem egy ilyen telefont Olaszországban az Auchanban, tökéletesen működik, nincs vele semmi. A rajta lévő ROM 13.0.6.0(SKLEUVF), ami ha jól látom a Xiaomi magyarázatban Vodafone-os ROM. Frissítést nem talál. Viszont a telefon független, de nem is szolgáltatónál vettem, sima polcon lévő áru volt. Rá lehet tenni sima XM-végű romot? Vagy csak bootloader nyitással (azt nem szeretném)?
-
donbig
tag
Nem semmi kocsmázás lehet, ahol sérül a teló.
Marha érdekes, régebben néhány alkalommal, amikor nem tudtam, hogy hogyan értem haza, mindig megvolt a telefonom és sértetlen volt, Az ember valahogy ösztönösen vigyáz rá szerintem. De az érzés megvan, másnap mindig nagyon megkönnyebbültem amikor megtaláltam.
Sztem ilyen célra bármilyen régi telefon megfelel, én nem adom el a 3-4 évesen levetett régi telefonokat, hasonló célra például jók. -
tibaimp
nagyúr
OK, köszi, jó lesz ez!
Be is állítottam. Mondom, szerintem ez volt nekem beállítva, csak a frissítés kilőtte, mert emlékszem, hogy nem emlékszem reklámokra
, szóval jó volt ez.
Másik kérdés: szerinted egy másik típusú, mondjuk Samsung középkategóriás telefonon vannak reklámok ilyen gyakorisággal, mint ebben alap esetben?
Csak, mert a kis Honor 8-ban nem volt, az tuti, de a haverom Samu NOTE-ban sincs, mondjuk az nem ez az árkategória. -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Ez OK, csak létezik-e olyan bolt, ami kifejezetten ajánlott, vagy hasonló, nem nagy tapasztalatom van ebben. Ez a 2. okostelefonom.
Az elsőben, ami egy Honor 8, most cseréltettem akksit Bp-en, mikor fenn voltunk az Arena Mall-ban moziban. Ott kérdeztem tőlük, de nem volt nekik, és az egész Arénában sem. -
Tökimanó
senior tag
24 éves? Az igen!
Becsülendő ha valaki ennyi ideig kitart valami mellett. Ráadásul úgy hogy akárhogy nézzük eljárt az idő felette annyi év alatt. Mondjuk ebből egyben látszik az is hogy régebben időtállónak csinálták a telefonokat. Van egy olyan érzésem hogy ez a típus amit most használunk, jó ha 2-3 évet kibír.
-
Tökimanó
senior tag
Ha így van akkor elég lenne egy sima, hagyományos mobiltelefon. Olcsóbb lett volna. Persze ha valaki lecserélt telefonját használja, akkor mindegy. Én naponta töltőre rakom, igaz nyúzom is eleget. 30-35% marad, de nem szeretek úgy elmenni otthonról ha csak ennyi van rajta.
-
scyllarus
veterán
-
pdave
aktív tag
Nekem azon van fent, de már korábban fent volt, mint ahogy lefrissült a telefon.
LadaLord: de, szokott, de annyira nem zavar, mert nem sokat fotózok vele. Cserébe jobb kép, meg szuper NightSight (gyári kamera tök sötét, ez meg értékelhető képet ad). Én felváltva használom ezt meg a gyárit, az utóbbit akkor, ha közelre kel fotóznom doksit (ebben pl szar a Gcam), vagy ha lassított videót csinálnék (ez konkrétan nem működik benne)
-
stanley00
aktív tag
Redmi Note 10s 6/64 vs Redmi Note 11 4/64
-
aprokaroka87
nagyúr
Általában nincs konkrétan Android főverzióhoz kötve a miui.
Viszont ha ez az oldal valósan írja a dolgokat, akkor a készülék még Android 11-en van.
Miközben már jó ideje kint van az Android 12 is.Meg általában a Redmi-k csak 1 Android főverzió frissítés kapnak, Android 11-ről indult, Android 12-t még megkapja, vagy egyből a 13-at, bár az meg még nincs kész :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest