Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
Valami történt a tudtomon kívül. Eddig ha a képernyőn alulról felfelé húztam az ujjam a google keresés jött elő. Most meg gondolt egyet és a telefon gyári Mi böngészője amit soha nem használok. Mi lehet a változás oka? Na meg érdekelne hogyan lehet visszaállítani?
-
Tökimanó
senior tag
válasz magyar1997 #1198 üzenetére
Ne érts félre! Ez miért fontos? Eddig még soha nem néztem meg mennyi idő van hátra. Ránézek töltéskor, 73%. Ok. Töltsön tovább. Ránézek 100%. Leveszem a töltőről. Indulnom kell valahová. Ránézek, 73 %. Akkor is indulnom kell, de ha van még 5 percem akkor mondjuk 78%-nál veszem le. Tényleg csak a kívácsiság hajt hogy kérdezem, nem mindegy mit ír hátralevő időre?
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Frissítettem a telefont és utána vettem észre hogy a kezdőképernyőn a hosszabb nevű, két sorban írt nevek az ikonok alatt egy sorba vannak, ezáltal sok csak félig látható. Nem tudom hogy a frissítéstől lett ilyen vagy már előtte valamit elállítottam. Mindenesetre szeretném visszaállítani hogy 2 sorba írja megint. De az istennek se találok erre beállítási lehetőséget. Biztos van, hiszen régen is be lett valahogy állítva. Tudna segíteni valaki?
-
Tökimanó
senior tag
24 éves? Az igen! Becsülendő ha valaki ennyi ideig kitart valami mellett. Ráadásul úgy hogy akárhogy nézzük eljárt az idő felette annyi év alatt. Mondjuk ebből egyben látszik az is hogy régebben időtállónak csinálták a telefonokat. Van egy olyan érzésem hogy ez a típus amit most használunk, jó ha 2-3 évet kibír.
-
Tökimanó
senior tag
Ha így van akkor elég lenne egy sima, hagyományos mobiltelefon. Olcsóbb lett volna. Persze ha valaki lecserélt telefonját használja, akkor mindegy. Én naponta töltőre rakom, igaz nyúzom is eleget. 30-35% marad, de nem szeretek úgy elmenni otthonról ha csak ennyi van rajta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest