- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1511 üzenetére
Köszi a linket!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1509 üzenetére
Ki szeretném ezeket próbálni!
A Play Áruházból tölthetőek ezek, csak hogy a sok sz@r reklámot elkerüljem, vagy ezekben a progikban nincs? -
etsmark
tag
válasz
SkyLine3000 #1504 üzenetére
Kb 1.5 eve valtottam gcamre es erezhetoen jobbak a kepek, meg meg is szoktak dicserni, mondvan nem gondoltak, hogy egy Xiaomi ilyen kepeket csinal
A HDR mod koroket ver a gyari kamerara, a fotok kinezete Pixel telefonokhoz hasonlit, sot multkor egy Pixel 6a-val egyutt fotoztam es megnezve az eredmenyeket az enyem jobban tetszett, de persze siman lehet hogy elfogult vagyok
A selfieknel szinten ez a helyzet...a gyari kameraval gyakran kiegett a hatter, de miota a gcamet hasznalom az is rendben latszik. Persze kell hozza rendesen HDR, de engem nem zavar. Ket mod van amihez meg a gyari kamerat hasznalom: a sotetben vakuzas es a videozas. A sotetben vakuzas a gcammel valahogy nem stimmel, az idozitesen kellene csiszolni, mert legtobbszor a foto nem a legfenyesebb ponton keszul el es sotetek lesznek a fotok. A video meg csak siman sokkal rosszabb minosegu a gcammel mint a gyarival. A verzio amit hasznalok: 8.7.250.494820638.44. Valoszinuleg van mar ujabb is, viszont en ezzel teljesen meg vagyok elegedve. Esetleg ha valakinek van tapasztalata egy kesobbi verzioval kapcsolatban azt szivesen "meghallgatnam".
-
LadaLord
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #1506 üzenetére
Te melyik verziót használod? Nem laggol? Én korábban bármelyiket próbáltam, annyira laggolt, hogy nem bírtam használni...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1504 üzenetére
Nem ismerem ezt a programot, eleve nem is gondoltam volna, hogy erre is írtak külön programot...mondjuk androidra kb. minden is létezik...
Köszi az infót mindenesetre
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1489 üzenetére
Azaz!! KÖszi
-
Mercutio_
félisten
válasz
SkyLine3000 #1483 üzenetére
Ha reszelnének az agresszív memória és app-kezelésen már az sokat növelne az elégedettségen...
-
Cs1csó
titán
válasz
SkyLine3000 #1483 üzenetére
Sőt, mivel ezeknek a cégeknek a marketing az Isten, ezért szerintem is alapnak kellett olny lennie, hogy főleg a külső legyen látványosan más (a motorháztető alatti dolgok kikupálása, új dolgok beépítése akár fokozatosan is történhet) mert az emberek így értik csak meg hogy "más" hogy " új" a rendszer. -
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1432 üzenetére
Értem, köszi
-
donbig
tag
válasz
SkyLine3000 #1432 üzenetére
Köszi az infót!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1428 üzenetére
Köszi az infót
Csak önmagában az ARC-pro-val mi volt a baj? Illetve ez az "APH" ez mi?
-
Mercutio_
félisten
válasz
SkyLine3000 #1428 üzenetére
Mi az az APH?
-
Voice24
őstag
válasz
SkyLine3000 #1324 üzenetére
Pl. Alin: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
SkyLine3000 #1294 üzenetére
2.4GHz-en?
-
kovacss72
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #1294 üzenetére
Én 2,4 GHz -es wifin nem tudok műsort streamelni bekapcsolt bluetooth esetén, ha nem közvetlenül a router mellett vagyok. (Annyira lecsökken a letöltési sebesség.) Ez több Xiaomi készüléket is érint és úgy olvastam hardveres oka van (az antennák túl közel vannak egymáshoz), ami ezáltal szoftveresen nem javítható.
Én is tapasztaltam már ezt más Redmi -n is, Android és MIUI verziótól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest