Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityak
tag
válasz
Hondacco
üzenetére
Szerintem semmi gond nem lehet a gyorstöltéssel. Sokkal fontosabb, hogy helyesen töltsd a telefonodat!
[Hogyan kell helyesen tölteni a mai okostelefonokat?] -
Vagany
őstag
válasz
Hondacco
üzenetére
Szerintem nem, a fejlesztői opciókban sem találtam ilyen lehetőséget.
Én lassú töltéshez rendszeresítettem a hálószobába egy ősrégi asszem 750-es töltőfejet (Sony Eric. telefonhoz volt). Kb 4-5 óra alatt tölt fel. Amúgy lehet elég a gyári kábelt kicserélni (a VOOC gyorstöltéshez tudtommal speciális kábel kell) és úgy a saját töltőjét használva megnézni, hogy mennyi idő alatt tölt, én még ezt nem próbáltam. ha 1,5-2 amperrel megy akkor 1,5-2 óra lehet kb a töltési idő így. Az új rom-ban elvileg a töltésjelzőből is lehet tudni kb a sebességét, 3 féle színnel mutatja.
(#420) Vityak
"Ha nem a gyári töltőt használod."
Mivel támogatja a QC3-as gyorstöltést is ez önmagában nem biztos megoldás
, mert egy QC-as nem gyári töltővel ugyan nem VOOC gyorstöltéssel, de QC-t használva fog tölteni. QC3-as töltővel kb 1 óra alatt feltölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mert egy QC-as nem gyári töltővel ugyan nem VOOC gyorstöltéssel, de QC-t használva fog tölteni. QC3-as töltővel kb 1 óra alatt feltölt.