Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
Hondacco #419 üzenetére
Szerintem nem, a fejlesztői opciókban sem találtam ilyen lehetőséget.
Én lassú töltéshez rendszeresítettem a hálószobába egy ősrégi asszem 750-es töltőfejet (Sony Eric. telefonhoz volt). Kb 4-5 óra alatt tölt fel. Amúgy lehet elég a gyári kábelt kicserélni (a VOOC gyorstöltéshez tudtommal speciális kábel kell) és úgy a saját töltőjét használva megnézni, hogy mennyi idő alatt tölt, én még ezt nem próbáltam. ha 1,5-2 amperrel megy akkor 1,5-2 óra lehet kb a töltési idő így. Az új rom-ban elvileg a töltésjelzőből is lehet tudni kb a sebességét, 3 féle színnel mutatja.
(#420) Vityak
"Ha nem a gyári töltőt használod."
Mivel támogatja a QC3-as gyorstöltést is ez önmagában nem biztos megoldás, mert egy QC-as nem gyári töltővel ugyan nem VOOC gyorstöltéssel, de QC-t használva fog tölteni. QC3-as töltővel kb 1 óra alatt feltölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest