Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
Csatlakozok a klubhoz egy 8/128-as fehér X2 Pro-val, múlt héten szereztem vadiúj állapotban 290 euróért igaz gari nélkül de jóformán féláron, ennyi pénzért pedig szerintem több mint megérte
Rögtön az első benyomás: ez egy nagyon bika hardver, a 90Hz-es Super AMOLED panel pedig vajsima mozgást biztosít a kijelzőn minden mozgás esetén még auto módban is, az UFS3.0 tárhelynek is köszönhetően pedig minden villámgyorsan történik
Először egy Realme 6 volt a kiszemelt példány de erősen gondolkodtam az X2 Pro-n is teljes áron garival, végül nagyon örülök hogy megkaptam így bagóért. Viszont hogy őszinte legyek, nagyon pozitív csalódás ért mert többet kaptam mint amit vártam, sokkal többet. Ha előre tudtam volna hogy ez tényleg egy ennyire jó kis (na jó annyira nem is "kis"
) készulék nem hezitáltam volna rajta még teljes áron sem...
Nem ez az első felsőkategóriás telefonom, végigjártam a híres Nexus éra legnevesebb készülékeit (Galaxy Nexus, N4, N5, N5X) de miután elkezdtek péklapátokat gyártani de főleg aranyáron kínálni őket így átpártoltam az olcsóbb de még mindig Nexus közeli One vonalra, konkrétan Mi A1, később pedig Mi A2 de 1 év használat után elegem lett belőle a szoftveres hülyeségei miatt. A Realme márka mellett elsősorban a nagyon jól testreszabható szoftvere miatt tettem le a voksomat, neten is nagyon dícsérik és ugyanilyen jó visszajelzések érkeztek a testvéremtől. A gyári rom minden lényeges funkciót tartalmaz amire szükségem van, olyan mint egy kiváló bugmentes custom rom. Végre egy olyan telefon ahol nincs szükség állandó romolgatásra hogy kihozzuk belőle a maximumot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Vírusirtó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) készulék nem hezitáltam volna rajta még teljes áron sem...