Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
Csatlakozok a klubhoz egy 8/128-as fehér X2 Pro-val, múlt héten szereztem vadiúj állapotban 290 euróért igaz gari nélkül de jóformán féláron, ennyi pénzért pedig szerintem több mint megérte
Rögtön az első benyomás: ez egy nagyon bika hardver, a 90Hz-es Super AMOLED panel pedig vajsima mozgást biztosít a kijelzőn minden mozgás esetén még auto módban is, az UFS3.0 tárhelynek is köszönhetően pedig minden villámgyorsan történik
Először egy Realme 6 volt a kiszemelt példány de erősen gondolkodtam az X2 Pro-n is teljes áron garival, végül nagyon örülök hogy megkaptam így bagóért. Viszont hogy őszinte legyek, nagyon pozitív csalódás ért mert többet kaptam mint amit vártam, sokkal többet. Ha előre tudtam volna hogy ez tényleg egy ennyire jó kis (na jó annyira nem is "kis") készulék nem hezitáltam volna rajta még teljes áron sem...
Nem ez az első felsőkategóriás telefonom, végigjártam a híres Nexus éra legnevesebb készülékeit (Galaxy Nexus, N4, N5, N5X) de miután elkezdtek péklapátokat gyártani de főleg aranyáron kínálni őket így átpártoltam az olcsóbb de még mindig Nexus közeli One vonalra, konkrétan Mi A1, később pedig Mi A2 de 1 év használat után elegem lett belőle a szoftveres hülyeségei miatt. A Realme márka mellett elsősorban a nagyon jól testreszabható szoftvere miatt tettem le a voksomat, neten is nagyon dícsérik és ugyanilyen jó visszajelzések érkeztek a testvéremtől. A gyári rom minden lényeges funkciót tartalmaz amire szükségem van, olyan mint egy kiváló bugmentes custom rom. Végre egy olyan telefon ahol nincs szükség állandó romolgatásra hogy kihozzuk belőle a maximumot
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest