Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Goose-T #2437 üzenetére
Persze. Innen tudom, hogy jól működik a hw, mert egyedül képernyőzár-feloldásra tudom használni az arcfelismerést és az ujjlenyomat-olvasót is, semmi másra...Azért ez a 'hiányosság' jobban zavar, mint a sztereó hangszórópár hiánya, főleg hogy két-három utaláshoz egy zongorakoncertet kell előadni 2022-ben...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Goose-T #2375 üzenetére
Pontosan. Akkor meg van a hiba. Gyári fólia van rajta, és az ujjaim begye amivel használom ugye, azok gyakran szárazak, néha úgy érzem amikor görgetek mint ha karcolná is a felületet. Többi telomnal ez a hiba nem volt, de azokon fólia se volt. Ezért nem szedem le a fóliát, inkább megbarátkozok a hiba jelenséggel szerencsére nem állandó jelenség, néha fordul elő, a lényeg úgyis az hogy nem a készülék hibás.
-
oba
addikt
válasz
Goose-T #2375 üzenetére
Nálam pont az ellenkezője van, inkább izzadósabb a kezem, én ezzel küzdök inkább. Akkor lehet, hogy tényleg van köze hozzá.
Ha már fólia, tudna valaki linkelni aliról olyan hydrogel fóliát ami biztosan az? :) Eddig csak egy párat néztem, amiket a lista elején dobott ki de az értékeléseknél írják páran, hogy sima fólia, nem hydrogel.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Goose-T #2228 üzenetére
Köszi az infót - ez azért dühítő, mert van egy régebbi Poco X3 NFC-m, ami (bár nagyobb akkuval), de brutál 2-2 és fél napot ment simán egy töltéssel, hasonló felhasználási móddal. Valami bizarr hibája lett (térerő össze-vissza ugrál, adatforgalom meghal, lehet az antennája halt meg, tuti nem szoftveres/firmware probléma), azóta keresek helyette valamit de nem akar összejönni. Lehet kell megint vennem egyet
Szerkesztés: Accubattery szerint 4300 mAh helyett 1927 mAh a becsült akkukapacitás - ezt lehet gariztatni? December végéig garanciális a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest