- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
OberMotz #2257 üzenetére
Csak próbáld ki hogy kikapcsolod éjszakára a céges sim-et (mert ez az adat), hogy akkor hogy fogyaszt. Ha ugyanúgy akkor mind a kettőt ki, következő éjszaka. Ha valamelyiknél már nem merül a teló, akkor itt a gond, és nem a készülék a rossz. Lehet hogy régi SIM kártyák és egy csere új típusúra megoldja. Csak tipp.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
OberMotz #2247 üzenetére
Nincs 2 SIM benne és aktívak egyszerre, ráadásul az egyiken mobil adat is be van kapcsolva? Én jártam így hogy adat sim-et tettem bele a sima mellé, és nagyon ette az akkut úgy, de úgy hogy este lefekvéskor 40%on volt, reggelre meg már ki is volt kapcsolva a teló, 0%. Kivettem és jó lett. Vannak ilyen dolgok is.
-
oba
addikt
válasz
OberMotz #2247 üzenetére
Ha hardverhibára gyanakszol, akkor miért hirdeted meg így? Erre való a szerviz. Ahol csak egy factory reset lesz és visszaadják, hogy rendben van a készülék. Amiben igazuk van. A user felhasználási szokásai és telepített appjai nem a hardvert minősíti. Az, hogy más telefonon és más rendszeren milyen üzemidőd volt az nem mérvadó, mivel itt akár android főverzió különbség is lehet, ami miatt adott app(ok) máshogy viselkedhetnek.
Estére pedig kapcsolj airplane módot pl, ha nem akarsz alvás közben netezni vagy telefonálni. Nekem egy éjszaka alatt 2 százalékot merül. És nem ritka a 8-9 órás SOT sem. Egyébként pedig a töltője elég gyorsan bele tud pumpálni egy átlag napi üzemidőre való delejt. -
novinyul
veterán
válasz
OberMotz #2229 üzenetére
Ezt engedjük el, pláne egy "marha pontos" appra hivatkozva. Húzd újra a telefont és kezd el szépen egyenként vissza rakni az appokat. Simán be tud ragadni alkalmazás, azt pörgeti a procit feleslegesen. De ezért én első körbe nem vinném szervizbe. Amúgy meg 4-6 óra SOT ami rendben van ennél a telefonnál, ezt az időt sokminden befolyásolhatja.
-
oba
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest