- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Mindenképp legyen bekapcsolva az OTG. Azon kívül amit megnézhetsz a fejlesztői beállításokban, az az "alapértelmezett usb beállítás" és egyel alatta az "usb beállítás kiválasztása". Ezeknél zongorázd végig az opciókat, hátha valamelyik segít. Látok még szintén itt a fejlesztői beállításokban egy olyat, hogy "hangátirányítás tiltása az usb-s hangeszközöknél". Ezt is nézd meg, hogy csinál e valamit ha ki vagy bekapcsolod.
-
gzoll
aktív tag
Én három tokot is rendeltem, rendesen GT Master Edition-hoz, nekem is a műbőr szürke van, de az összes tokban lötyög valamennyire a telefon (azokban amiket rendeltem, nem globálisan az összesben), úgyhogy én a gyári tokot használom, nehezen szoktam meg de ez van. Nekem egyáltalán nem csúszik, nem tudom nálad mitől lehet csúszós érzete 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged