- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Aki írta az egy nagy balfék lehetett. Ok, az app frissitésekkel tényleg voltak gondok, de már megszűnt, kijavították őket.
-
sonye
senior tag
válasz
dredjudge84 #1048 üzenetére
Hú de jó, hogy téma lett. Épp újra kellett azonosítani magamat. El is felejtettem.
Nekem is megy a revolut app.
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Valaki az árukeresőn azt írta, hogy a Gt2 Pro-ra Revolutot nem lehet telepíteni biztonsági problémák miatt.
Ez igaz lehet? -
Rettentő furcsa dolgog történet. Csináltam egy képet, de még készült a kép többször nyomtam a vissza gombot. Ezzel nem lenne baj, de lett... Maradandó. A kép beragadt a telefonba. A galériában ott van kicsiben, de ha bele akarok nézni tölti és semmilyen gomb nem aktív. Ha visszalépek kijelölöm, majd törlés, azt írja a kép megnyitása folyamatban, nem törölhető. Hát mondom ehhh. Reset után a kép magától eltűnt, DE a kamerát ha megnyitom, akkor a bal sarokban látom a képet. Hiába fényképezek több képet, ahogy azokat törlöm előbb utóbb újra látható ahogy visszatörlöm a képeket. Ötlet?
Ott leragad a kis kép annál a képnél, amikor rábökök az jön be ami előtte készült a visszatörlésig. Szóval beragadt legalább a kiskép... Bonyolult.Megoldás: kamera app minden alapra az alk kezelőben. Nulláról indul mint hard reset után.
-
Baldvin2000
csendes tag
Esetleg van más is aki használ vpn alapú hirdetés blokkolót?
Én adguard-ot használok és olyan problémám van vele, hogy az értesítések között állandóan ott van az android rendszer által odarögzített vpn bekapcsolva értesítés, amivel még nem is lenne baj, de néha amikor rányomok az értesítések törlése X-re, azzal együtt kitörli a vpn értesítést is, amit elvileg nem is lehetne, mert a rendszer nem engedi, hogy eltűnjön, amíg bevan kapcsolva. Amikor ez bekövetkezik a chromeba az oldalak többségét nem képes betölteni és az adguard is annyira becrashel, hogy újrakell indítanom a telefont, hogy ismét magához térjen.
-
ferob
Topikgazda
A készüléken a betűtípus megváltoztatásához először telepíteni kell a Realme Témaáruház alkalmazását, ami ebben a régióban nincs telepítve alapértelmezetten a készülékekre, majd ezt követően lehet megváltoztatni a betűtípust, de emellett még háttérképeket, élő háttérképeket és témákat is le lehet tölteni, valamint használni azokat.
Ez az alkalmazás a Beállítások > Tesztreszabások menüpontot is bővíti pár beállítási lehetőséggel, valamint ugyanitt lehet visszaállítani a gyári betűtípust is. -
novinyul
veterán
Érkezett az A18 szoftver frissítés
-
Baldvin2000
csendes tag
Jelenleg továbbra se tapasztalom a notification delay-t. Hihetetlen hogy egy hard reset megoldotta. Arra tudnék gondolni, hogy reset előtt valamit nagyon elállíthattam a telefonon.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Baldvin2000 #1033 üzenetére
Lakatold le, az talán segít.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Baldvin2000 #1033 üzenetére
Tesóm Huawei p10 telóján szintén ez van sokszor.
-
Baldvin2000
csendes tag
válasz
dredjudge84 #1032 üzenetére
Az ezelőtti telefonom egy Oneplus 8t-n amit másfél évig használtam sose fordult még elő, hogy beléptem volna a messengerbe és akkor dobálja fel az értesítéseket. Persze ettől függetlenül lehetséges hogy más eszközöknél is előfordul ez a jelenség amit tapasztaltam és hogy a messenger van szerencsétlenül összerakva.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Baldvin2000 #1028 üzenetére
Igen. De ez nem a teló hibája. Nálam egy honor 20 pro-n is előfordul. A Messenger a ludas.
-
Baldvin2000
csendes tag
Próbáltam ezzel a 2 funkcióval bekapcsolva is tesztelni, de így is fenn állt a probléma. Már odaáig fajult a dolog, hogy redditen írtam egy posztot erről (https://www.reddit.com/r/Realme/comments/whtabv/messenger_notification_not_showing_up/) és jött egy olyan válasz, hogy töröljem az athena package bloat-t, ezt megis tettem adb-vel de még ezek után se volt jó. Ma újratelepítettem, most üzemel rendesen az előző kommentekben említett opciók bekapcsolása nélkül is. Örülnék ha így maradna.
-
novinyul
veterán
válasz
Nálam ok. De ahogy ferob írta az legyen megcsinálva.
-
ferob
Topikgazda
válasz
Az alábbi két beállítás engedélyezésével a háttérben fog futni az alkalmazás, így valós időben láthatod az értesítéseket is.
Beállítások > Alkalmazások > Automatikus indítás > Messenger > Be
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés > Messenger > Akkumulátorhasználat > Háttérben végzett tevékenység engedélyezése > Be
-
Baldvin2000
csendes tag
Esetleg van más aki tapasztalt olyat, hogy a messenger üzenetekről nem érkezik értesítés, csak miután megnyitod az appot?
-
f.lorand
senior tag
válasz
pècsimunkás #1023 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Csak teló. Sokszor működik, de időnként a túloldal nem hall engem és csak magát hallja. Ha akkor újraindítom a telefont, egy ideig jó, aztán megint nem.
-
mldigital
tag
Frissítés A. 18
-
pècsimunkás
addikt
válasz
f.lorand #1022 üzenetére
Csak telefonhívásra használod a kihangosítást, vagy Viber, Messenger, WhatsApp, stb kihangosításra is?
Azért kérdeztem, mert nekem volt olyan néhányszor az elmúlt 5,5 èvben, ha valamelyik fenti alkalmazásról váltottam a másikra, vagy èppen a WhatsApp hívást nem vették fel, akkor valamiért megszűnt a kihangosítás. OP3, Samsung A50, tehát nem telefon függő volt. Ezek után a telefon sem volt kihangosítva.
Viszont telefonnal sosem történt ilyen- talán Messengerrel sem. Mármint, ha csak ezeket használtam. A Viberrel ès a WhatsApp - al többször is. Nem sokszor, de azért előfordult.
-
f.lorand
senior tag
Nálam továbbra sincs megoldás a bluetooth - autókihangosító problémára. A baj, hogy ssemmi rendszert nem találok benne, mikor megy el. Teljesen jól működik, aztán egyszer csak csak én hallom, de a túloldal nem. Jó telefon, de ha ezt nem tudom ezzel az autóval megoldani, akkor gondban leszek
-
Baldvin2000
csendes tag
Más is van akinek az értesítés reklámszalag (notification banner) nem jelenik meg? Nekem egyedül az sms üzeneteknél hozza fel, más appoknál mint gmail twitter facebook csak a fenti értesítés sávba jelenik meg a kis ikon.
-
worxland
addikt
válasz
pècsimunkás #1018 üzenetére
Ott kell hagyni valami vízszintes felületen és visszamenni érte.
-
coolrider
tag
Sziasztok.
Ennek a wifi bővitőnek van gyakorlati haszna? -
Exquisito
tag
válasz
Baldvin2000 #1012 üzenetére
Nem alapértelmezett fizetési alkalmazás. Ha arra álltítom akkor szines lesz és rábökve feldobja a kártyát.
-
Baldvin2000
csendes tag
Valaki tudja esetleg miért nem lehet bekapcsolni azt a wallet icont és hogy milyen célt szolgál [kép]
-
Hompi01
tag
Sziasztok 2 dolog amit tapasztaltam.
1. Vibernél nem tudom beállítani hogy számokat jelezzen értesítésként a kis piros pontban csak azt hogy van vagy piros pont vagy nincs
2. Nem mindig jelzi az értesítéseket hanggal
Ti tapasztalatok ilyet ? -
novinyul
veterán
válasz
Baldvin2000 #1009 üzenetére
Persze lett küldve nekik mail a problémáról, de most hogy a Digi új tulajhoz került, még nehezebb lesz a megoldás.
-
novinyul
veterán
válasz
Baldvin2000 #1007 üzenetére
Digi jelenleg nem támogatott. A GT 5G-re adtak ki csak szoftvert a Volte miatt(tesztelés alatt van)
-
ferob
Topikgazda
válasz
Baldvin2000 #1001 üzenetére
A megfelelő profil hiánya miatt egyelőre nem fog működni Digi hálózaton a készülékkel a VoLTE és a VoWiFi, de ez előzőleg említésre került a topikban általam is.
Ezért, ha Digi hálózaton (MCC: 216, MNC: 03) szeretnéd használni ezeket, vagy akár más is, akkor érdemes minél többen jelezni ezt a Realme support e-mail címén (service.eu@realme.com), leírva a problémát, hogy előbb lépjenek a dolog érdekében.
-
mldigital
tag
Telekomnál van adat kapcsolat hívás közben.
-
novinyul
veterán
válasz
Baldvin2000 #1001 üzenetére
Voda kártyával megy a Volte
Digi kártyával is mennie kellene. Utoljára a GT 5G volt problémás Volte téren.
-
Baldvin2000
csendes tag
Hívás alatt is tudod használni az adatforgalmat. Tegyük fel nincs wifire kapcsolódva a telefon és játék közbe jön egy bejövő hívás, akkor felveszed és nem szakad meg az internet kapcsolat míg telefonálsz és ki se lép a folyamatban lévő meccsből.
Ez eléggé kényes opció számomra, rendkívül hálás lennék ha valaki találna rá megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi hátlapot és halszemoptikát villant a Realme, de az elitet még nem szorongatja meg.
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest