- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Én is több, mint egy évig toltam anno Androidon, mire elkezdett fagyogatni, illetve kilépegetni nagyobb pályáknál (eleinte csak LeMans). Aztán újratelepítettem és abbamaradt. Aztán megint véletlenszerűen kilép. Na most ilyet iOS alatt nem tapasztaltam, vagy konstans szar már indítás után (sztem vmi cache vagy server hiba) vagy nem lép ki, mert pillanatok alatt betölt minden pályát. Persze nekem is beröccen néha, ha mondjuk a waze megy a háttérben, mert utasként bekapcsoltam az autópályán, de játszani is akarok mellette. Nem a telefon szoftvere a hibás, hanem a játék, azt kellene újratelepíteni. Frissítésre várhatsz, mert az még kb 3 hét.
-
DigitXT
félisten
De lényegében az, mert almára jobban optimalizálnak. (Amúgy meg a legújabb
frissítés almán is "harapott élményt" ad, mert megint elkezdett be-beszaggatni:
lehet, hogy nálad is ez a baj. Hónapok óta ugyan nem ezzel a verzióval játszol.)Nem ez lenne az első a történelemben, hogy egy frissítés nem úgy sikerül...
-
l4ci
tag
Nem tudni miért csinálja, teljesen random bug, egy időben nekem is csinálta droid alatt, volt hogy LeMans első körben, volt hogy a 6. körben (kicsit idegesítőbb), volt hogy Mount Panoramán, de Spában is szállt már el első körben. Ez a droid ez ilyen, iOS alatt maximum a betöltés (indítás) után lépett ki, de az is valszeg a játék hibája volt, mert kikapcsolt nettel ment simán, amint ráadtam a netet kilépett. Ez itt nem a reklám helye és többször is volt már itt téma, de androidon sose lesz ez a játék olyan stabil, mint iOS alatt. Bugok mindig is lesznek benne, tökéletes sose lesz, de a droidnak is megvannak az előnyei, ahogy az iOS-nek is. Ha nagyon vacakol, akkor próbálj meg egy újratelepítést (persze felhő mentés után), egy próbát megér, nekem iPhone-on is muszáj volt újratelepítenem, amikor megzakkant (korábbi verziónál).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged