- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolos15
csendes tag
Lehet, h csak androidra van...
Érdekes, hogy amióta itt a fórumon megjelent a fast sec. vpn, azóta nekem egyszerre csak 10-15-t ad, utána restart. Így már nem igazán vonzó. Kíváncsi vagyok, vajon azért van-e, mert hirtelen innen rárepültek többen a lehetőségre és pl. a szerver lokalizáció / IP alapján ad reklám kontingenst és kvázi azon osztozunk...? vagy ez baromság? Tegnapig 100-150 vagy még több jött megszakítás nélkül... tehát...: ne használjátok, izéééé... adathalász progi, backdoor van beépítve, ezen keresztül figyel a nemzetbiztonság és a szomszéd így lopja a biteket tőletek és úgy tudom, hogy ma éjfélkor ezen keresztül özönlik el a földönkívüliek a Földet.
Végül: feleségem ipadjára csináltam egy biztonsági mentést (halkan megjegyzem, rühellem az egész túllihegett i-világot, de bevallom, meglepett, lényegesen jobb az élmény, mint droidon
). Céges kütyü, valahol az EU-ban került forgalomba, hiába a saját "magyar" profil, ahol mindent Ft-tal hoz, bejelentkezek, mindent árat EUR-ban ad, de ami érdekes, hogy minden VPN nélkül 4-5 reklám, restart, még 4-5... Android alatt kb. 2-3 / hónap ugyanaz a wifi, stb.
A mai Regera event lepkef..ng. Pénzes tuninggal 5 perc. Régebbi eventeknél a vége felé voltak hosszú versenyek komoly díjakkal... Ma az utolsó egy speed snap.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest