Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolos15

csendes tag

válasz Kronok #6285 üzenetére

Lehet, h csak androidra van...
    Érdekes, hogy amióta itt a fórumon megjelent a fast sec. vpn, azóta nekem egyszerre csak 10-15-t ad, utána restart. Így már nem igazán vonzó. Kíváncsi vagyok, vajon azért van-e, mert hirtelen innen rárepültek többen a lehetőségre és pl. a szerver lokalizáció / IP alapján ad reklám kontingenst és kvázi azon osztozunk...? vagy ez baromság? Tegnapig 100-150 vagy még több jött megszakítás nélkül... tehát...: ne használjátok ;] , izéééé... adathalász progi, backdoor van beépítve, ezen keresztül figyel a nemzetbiztonság és a szomszéd így lopja a biteket tőletek és úgy tudom, hogy ma éjfélkor ezen keresztül özönlik el a földönkívüliek a Földet.

Végül: feleségem ipadjára csináltam egy biztonsági mentést (halkan megjegyzem, rühellem az egész túllihegett i-világot, de bevallom, meglepett, lényegesen jobb az élmény, mint droidon :((( ). Céges kütyü, valahol az EU-ban került forgalomba, hiába a saját "magyar" profil, ahol mindent Ft-tal hoz, bejelentkezek, mindent árat EUR-ban ad, de ami érdekes, hogy minden VPN nélkül 4-5 reklám, restart, még 4-5... Android alatt kb. 2-3 / hónap ugyanaz a wifi, stb.

A mai Regera event lepkef..ng. Pénzes tuninggal 5 perc. Régebbi eventeknél a vége felé voltak hosszú versenyek komoly díjakkal... Ma az utolsó egy speed snap.

• DigitXT

félisten

válasz Kronok #6285 üzenetére

Ez androidon van szerintem. (Ma ki is próbálom - ha visszajön az ikon.)
    De amúgy hótmindegy, mert már megint 900 gold a Veneno: röhejesek!

Új hozzászólás Aktív témák