- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmar
csendes tag
válasz
DigitXT #3412 üzenetére
Tényleg elég nagy szemétség hogy a különálló eseményeken az 1% az A kategória, de azon kívül, hogy nyilván tízszer annyi embernek kéne adott esetben arany nyereményt adni, simán benne van hogy valakinek nincs mind a négy pályán elért eredménye. Így tulajdonképpen a heti nyereményért kevesebben vannak versenyben (ugye lejönnek azok akiknek nincs mindenhol eredményük), szóval ezen a vonalon haladva talán meg lehetne indokolni, hogy kevesebb versenyző->kisebb részük legyen az A kategória, de az arányok ettől még ugyanúgy nem jönnének ki.(plusz ugye nyilván nem azok nem futnak mind a 4 eseményen A időt, akik csak mennek 1-1 kört a héten, hanem akik komolyan akarnak játszani, és nyilván ők mondjuk nagyobb eséllyel teljesítik mind a 4 időmérőt)
-
F-ECT$
titán
válasz
DigitXT #3412 üzenetére
A % szerintem mindig a listán szereplő játékosokból számolódik. Tehát ha 100.000-en futottak már legalább egy értékelhető időt az adott TT-n, akkor a Top 1%-ba kerüléshez az 1.000-ik vagy annál jobb helyen kell lenned. Egy másik TT-n, ahol 200.000 embernek van ideje meg már elég a 2.000-ik hely.
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT #3405 üzenetére
Nálam már csak az utolsó 3 kategória hiányos.
Master_: 21/21 99%, a kis fakormányosból hiányzik 200 arany és ezért 3 futam
Elite___: 24/28 95%, a Berlinettára most jött össze a rakás arany, beletolom, kijátszom 100-ra a bajnokságait (3-ban is van szerencsére) az vissza is hoz majd valamit, alig marad ami nem lesz kész a 3 maradék goldos miatt
Legend_: 19/31 58%, a goldos nagyágyúk hiányoznak, a LeMans-t tolom éppen a felénél vagyok -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3367 üzenetére
Igen, számít a sorrend! Többször volt már, hogy kiszámoltam, hogy melyik autóra mennyi upgrade kell, és sokszor volt, hogy nem úgy jött ki a PR rating az egyes lépéseknél, ahogy írták. Van olyan, hogy 0.1 le vagy fel eltér, de az eredmény a végén ugyanaz lesz (ha fullra tuningolod), egyéb esetben viszont eltérhet... Nem tudom miért kellett ezzel is trükközni, miért nem lehetett fix PR az egyes upgrade-eknél...
-
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #3361 üzenetére
Valóban, akkor lehetséges, hogy elírták néhol, viszont én is emlékszem olyanra, hogy a full Tier1 tuningok PR értékét egyesével összeadva adtam az autó PR értékéhez, de a tuning után 2-3 tizeddel magasabb volt a PR mint előzetesen számoltam. De ilyenre nem adok, ahogy nézem mindkettőnél az utolsó, drága motor tuning nélkül érhető el az 58-as PR ami kell farmolós futamhoz. De ha tévedek, és pl. F40-nél elérhető még egy tuning kihagyásával is szóljatok, azzal már nem 2, hanem akár 12 goldot is spórolhatnék, annyit meg megér nekem, hogy 400ezerrel több pénzt fizessek érte.
szerk.:
Képed amúgy pont fordított dolgot mutat mint amit sejtünk: wiki-s táblázatban kéne kevesebb PR-t mutatnia, mint amennyit valójában adnak, mivel az F50-nél írt 59,5 kijön amit ír is wiki, de az egyes tuningok mellé írt PR értékek összege 0,4-el kevesebb mint kéne. Lehet nem kéne bonyolítani, de akkor is hibádzik valami.Nem néztem leírt táblázatod, akkor mindegy. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #3354 üzenetére
Mondjuk rájöttem, hogy félreértettem a kérdést. Passzolom, hogy melyik a jobb
kocsi adott PR szinten, és melyikkel könnyebb a farmolós futamot megnyerni...De ahogy elnézem, mindjárt kettő is van: lehet, mindkettőt érdemes felhúzni.
Mivel Le Mans elég gyors pálya, viszonylag kevés kanyarral, nem hagynám le a
végsebesség tuningokat. De én általában meg szeretem a gumit+felfüggesztést
feltuningolni elsőre, mert a kanyarokban (más pályákon) sokat számít. Passz... -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3344 üzenetére
Engem nem zavar a töltőkábel, mert a tablet bal alsó sarkában van, és így még ágyban fekve is tudok játszani a 10 colos méret miatt...
Az már más kérdés, hogy játék közben szinte semmit sem tölt, hanem inkább csak "szinten tart", ha sokat játszom, akkor pedig nagyon lassan, de merül tovább, így aztán 15-16% alá nem szoktam már menni...
Apropó, te milyen és mekkora telefonnal játszol? -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3312 üzenetére
Az kb. olyan, mintha sínen húznák az autót, nem véletlen, hogy a fánkozást csak kikapcsolt assistokkal lehetett megcsinálni, mert nem tudsz megfordulni, ha be van kapcsolva a kormányrásegítés. Nekem mondjuk a LOW-nál kisebb (kikapcsolt) steering assist egyelőre még túl érzékeny, de meg kell szokni ezt is...
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #3300 üzenetére
DigitXT te manuális fék és gáz adással játszol?
Tudom-tudom noob vagyok
, én eddig tök kényelmesen haladtam a steering: low, brake: low, tc: off beállításaimmal, persze tudtam, hogy igazán jó TT idők így nem lesznek, de egy közepes B idő azért meg volt így is.
Most a háziverseny miatt kénytelen leszek erre rágyúrni a segítségek (tudom-tudom lassítások) elhagyására. De a manuális gáz és fék adás még nagyon percerz gondolat egyelőre (oválon játszottam eddig így). -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3300 üzenetére
A real racing az lenne, ha rendes székben ülve, kormánnyal, pedállal, előttem 55" LED TV-vel felszerelve tolnám a versenyt. Meg persze egy pneumatikus rendszer rázná alattam a széket...
Na majd akkor kipróbálom ezt a belső nézetes verziót is, hátha így jobban érzem az autót... -
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #3277 üzenetére
Én tartom magam ahhoz, hogy nem csaltam. 2013. áprilisában kezdtem játszani telefonon, igaz, akkor nem sokáig tartott a lelkesedés, de aztán 2013. októberében, mikor tablet tulajdonos lettem folytattam és azóta játszok vele rendszeresen. 389 óra van benne, lvl155-ön vagyok, 76% completed, 71.920.128 dollárt és 4447 goldot szedtem eddig össze, 93 autóm van, total garage value 104.985.995 dollár és 1566 upgrade van az autókon.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3277 üzenetére
Dehogy akarunk lelombozni, én tök jól elvoltam fél évig túl sok farmolás nélkül, kb 6-7 hónapig eljutottam olyan 80%-ig, és onnan volt még kb fél év, mire sikerült végigtolni, igaz hogy rengeteg új autó és event jött azóta, már leglább 3x befejezhettem volna, ha ez nincs. Nekem így kb 1 év és 2 két hét kellett sok-sok farmolással. Ezért akarom visszatenni a 2.1-et és megnézni, hogy mire jutok azzal nulláról...
-
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3272 üzenetére
Nem számoltam bele az akciókat, írtam is, hogy mindez akciók nélküli ár, mert ugye meg lehet nyerni jónéhány autót az akciós event-ekkel (LeMans: Porsche 919, Speedrush: Audi R8 V10 Spyder, Marquis: Maserati, stb), de ezek akkor is csak 3650 aranyat tesznek ki (upgrade nélkül). A legtöbb autó amúgy megvásárolható 20% discount-tal, ha jó helyen oldod fel (egy autót általában több helyen is lehet unlock-olni, a myrealracing.com oldalon van egy elég részletes lista, ha regisztálsz), igaz ez az R$ és aranyos autókra is, tehát ezt le lehet vonni belőle, de még akkor is brutálisan nagy összegről beszélünk. Pontosan nem tudom most így, hogy mennyi aranyat farmoltam össze a 100%-hoz, de biztos, hogy nincs 12 000, ami ugye az autók összérték aranyban, és azért költöttem upgrade-ekre is rendesen (két autóra 1000-nél is többet).
Este posztolok screenshotokat, most nincs nálam a tablet... -
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #3267 üzenetére
Bocsánat, annyi kell még ehhez a "távoli ismerős" dologhoz, hogy a Beállítások - Adatvédelem oldalon, a Ki láthatja a jövőbeni bejegyzéseidet? résznél, az ismerősök, kivéve távoli ismerősök lehetőséget kell kiválasztani ha nem az van alapból. Bár amikor ezt a távoli ismerős dolgot bevezették, ez mintha alapból ilyenre állt volna át, de annyi a kavarás ezekkel a facebookon és én se vagyok annyira expert benne.
-
rumos14
nagyúr
válasz
DigitXT #3245 üzenetére
összegezve: én a 600 trillió aranyosokat az EA helyében kib.. penderíteném. azokat is, akik 45 mp-es időket tolnak Le Mans-ban - bár ezek mintha már eltűntek volna.
én az idő "csalással" nem teszek semmit a többi játékos ellen, az aranycsaló az irreális fejlesztéseivel viszont igen.más: egy időben összegyűjtöttem több száz kamu barátot a friends bonus-ok miatt, de aztán töröltem ezeket FB-ból. de innen pár emberkét szívesen hozzáadnék a listához. van valami kezdeményezés arra, hogy itt topikon belül "összebarátkozzunk"?
-
Gyurma_13
aktív tag
-
-
bencsikgab
tag
válasz
DigitXT #3209 üzenetére
"valódi tranzakciók és bármiféle ,,hackelés" nélkül."
Guest fiókkal kezdtem el játszani,majd csatoltam hozzá FB,G+ fiókot,azonban a kreditek változatlanul irreálisan magasan maradtak. Több mint egy éve játszom a játékkal, úgy,hogy ezek az irreálisan magas értékek szerepelnek,azonban eddig nem okozott semmi problémát.
Több delikvensről olvastam,akinek a mentés törlése sem oldotta meg a problémát, egy hét után ugyanúgy bant kaptak..
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #3182 üzenetére
kérdem én, a futam mióta TT
Amíg nem volt külön tt, addig csak a futamokon lehetett gyors köröket futni, úgy mérték össze forumokon a köridőket. Nem brahiból írja a verseny végén, hogy a leggyorsabb kör mennyi volt.
Mióta mész egy futamon olyan szinten határon*, hogy bármikor eldobd az egészet?
Bármikor, ha az a cél, hogy megdöntsem a köridőmet. Nem csak a tt-n lehet ezért küzdeni.
Ha csak egy pici kocc is becsúszik, már romlik az autó!
Nem feltétlenül, rengeteg pici koccot meg lehet úszni sérülés nélkül. Ha a játék végén megnézed a clean race bonust, akkor láthatod, hogy sokszor ad collision penaltyt, viszont nincs semmi egyéb sérülés.
Másrészt meg több száz verseny után már a legtöbb pályán kitapasztalhatod, hogy az ai-t mikor hogy érdemes előzni, hogy ne sérüljön az autó.(Igen, lehet TT időnél jobbat futni futamon is, mert mondjuk egy pici levágás ott belefér, vagy akár NAGY is, vérmérséklettől, és a futam helyzetétől függően
Ez szimplán megint baromság. Nem csak úgy lehet jobb időt futni futamon, hogy levágod a kanyarokat. Eleve futamon nagyobb sebességgel indulsz a gyors körön, mint a tt-n, mivel a célegyenesre ráfordulást is már te irányítod, nem az AI, következésképpen minden versenyen futott gyors körön előnnyel indulsz a tt-hez képest.
A futamon nem vagy rákényszerítve a folyamatos határon autózásra, de célszerű a futamot befejezni.
Egy 5 körös versenyen mindenképpen nullára amortizálódik az autó, teljesen mindegy, hogy kíméled-e vagy sem (kivéve Melbourne, ott egy 6 körös verseny után is zöldben maradsz
).
Másrészt pedig a tt-n sem vagy rákényszerítve a folyamatos határon autózásra, a legtöbben azt is csak egyszer letolják, óvatosan, nehogy kicsússzanak és kész. Vagy neked fegyvert tartanak a fejedhez, hogy a tt-t feszült koncentrációval, határon autózva teljesítsd?így is sikerült többször beférnem Top100-ba
Van erre egy remek mondás: screenshot or it didn't happen.
Mondjuk, hogy bemondásra elhiszem, már csak az a kérdés, hogy a friends listben top100 vagy globálisan top100. Mert ugye az se mindegy. -
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #3179 üzenetére
Elképzelhetetlennek tartod, hogy egy ügyesebb játékos gyengébb tuning autóval jobbat megy nálad?
Igen.
Amúgy tök jó, mert most ennek a beszélgetésnek köszönhetően megtaláltam az 1.12-es verzióbeli 100%-os mentésemet. Teszem is fel a 2.1-re, pedig már kb. 30%-ot újra megcsináltam. De azért így mindjárt jobb lesz a helyzet.
Direkt írtam, hogy bizonyos autó/pálya kombinációnál nagyon sokat számít!
Mint ahogy azt is világosan leírtad, hogy nem a fejlesztés hozza a tizedeket, ami hülyeség. Az autó és pálya ismerete jelenthet egy bizonyos szintig javulást, de ugyanaz az ember, ugyanazzal a rutinnal mindig, azonnal gyorsabb köröket fog menni, ha felrak akár csak egy fejlesztést is. Ha nem így lenne, fölösleges lenne a tuning..
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #3167 üzenetére
De nem a fejlesztés hozza a tizedeket, hanem az autó és a pálya ismerete.
Ez ebben a játékban nettó hülyeség. Nem is értem, ennyi játék után hogy tudsz ilyet leírni...Több száz suzukát mentem az m3 gt2 alms-sel és 3-4 mp-et (nem tizedet) hozott az, hogy full r$-ről full goldra tuningoltam (2 tuning összesen), pedig hangyafasznyi változásokat adott. 322-ről 325-re nőtt a max sebesség és 2.78-ról 2.7-re a gyorsulás. Ennyi változás 2-3%-kal javította a köridőmet.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3140 üzenetére
Mondjuk azért, mert már csak pár nap választ el attól, hogy 100%-ra befejezzem az összes szériát. De ez nem jelenti azt, hogy minden autót feltuningoltam olyan szintre, amivel akár TT-n esélyem lenne jobb eredményt elérni. A 2.1-ben korlátlan aranyat tudok farmolni a 100% tuninghoz, és nem lesz unalmas, mert ahogy számolgattam nem nagyon kell majd farmolgatni, ha kihasználom a duplázó és javító managereket.
Egy új kihívás: minél hamarabb végigtolni az egészet. Én tavaly karácsony után kezdtem el, és max jövő héten minden széria 100%-ra kész lehet. Az új módszerekkel a 2.1 szerintem pár hónap és maxra kipörgetem, utána egy kis aranyfarmolás, upgrade és jöhetnek a frissített autók+szériák. -
rumos14
nagyúr
válasz
DigitXT #3130 üzenetére
nem emlékszem a köridőkre. 10. helyről indultam ugye, volt egy kicsúszás is, így 14. helyre visszaestem, első kör végére meglett a 6., onnan a következő 2 körben a 6-4. helyek között lavíroztam.
arra kell még figyelni, hogy az 5.-et nehogy véletlenül kilökjem, mert akkor a 7. nagyon feljön a nyakamra.
igen, vszleg görgette a butítást, tényleg nem volt problémás a 6. hely, és sztem itt sokan ügyesebbek nálam. -
rumos14
nagyúr
válasz
DigitXT #3128 üzenetére
az utolsóban az volt a nehéz h az 1. kör után észbe kapjak h ja, van még 2 kör
utána pedig már lassítani kellet, mert ha tolom rendesen, a 2. helyen értem volna be.
ami nekem szivatós volt, az a "grincs mászott a kormányműbe" feladat volt. itt megint az segített, hogy ha nem sikerül, akkor is be kell cammogni a célba, akár utolsóként, sőt, lehetőleg utolsóként, continue (retry helyett), és következőre lassabbak lesznek az ellenfelek. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #3126 üzenetére
Az utolsó előttinél, amikor a 306-ot kellett 2x átlépni, nem túlzok, hogy
fél percet kellett várakoznom a célegyenesben, mire "10." lehettem.
Még jó, hogy nem vonatként érkeztek, hanem kb. 2 másodpercenként,
így nem volt "mission impossible" a célvonalat pont jókor átlépni.Szerk: az előző befutón is jót röhögtem, hogy A. Stuart, brit versenyző
a 16. lett 2:46.018-as idővel. Meg a 18. is lett 2:47.217-tel. Fergeteges. -
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #3111 üzenetére
Ez a mai utolsó nagyon kemény... jó, hogy ha az első kanyart túlélem, de utána az eau rouge környékén tuti valami balhéba keveredek, kilöknek, össze törik magukat előttem. Lehet, hogy ez lesz az első skippem...
Az előbb valami marha nagy mákom volt és a nagy csetepatéból az eau rouge után nyolcadiként jöttem ki, végig simán mentem, erre amikor el akartam engedni az utolsó egyenesben aki mögöttem jött belém jön
Szerk: Na nem tudom hanyadjára, de megcsináltam. Jó kis adrenalin feszkó volt
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #3110 üzenetére
Már épp akartam írni, hogy az csak egy user comment, de a végére rájöttél te is
Egyébként a mai elsőre most én írom, hogy annyira nem volt gáz, mint amennyire hangzik. Simán ki lehet autózni akkora előnyt, hogy a végén lehet bohóckodni a csúsztatásokkal. Na nem mondom, hogy elsőre meg lett, mert nem, de inkább az volt a baj, hogy lerángattam magam a pályáról.
-
rumos14
nagyúr
válasz
DigitXT #3087 üzenetére
az AI alkalmazkodik, valóban, csináltam egy béna head to head-et, amikor konkrétan hagytam, hogy megelőzzön, így a következő próbálkozásnál már a sikán előtti hosszú egyenesek elején le tudtam előzni.
a no skidding meg kifejezetten könnyen ment, nem szólt be, annak ellenére h legalább egyszer úgy éreztem h megcsúsztam. -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #3079 üzenetére
Nemtom mennyit mentem, mert reggel csak 1x próbáltam és nem néztem a köridőket, de nekem is kb egy célegyesnyi táv hiányzik. Nekem is csak a 9 pénzes tuning van meg, de szerintem este rátolok pár aranyos fejlesztést, van rá keret, meg amúgy is kell majd a saját szériájához.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2956 üzenetére
Goal 1: Endurance
Nekem egy 5 km-es célt adott.Böcsületből lenyomtam ~10-et...
Goal 2: 1 lap, hold your position, no off-track or collisions.
Lepukkant autóval esélytelen volt, javítottal + mákkal könnyű: 2:02
(Nem sietik el a botok, csak a koccanásokról szoknak le nehezen.)Goal 3: Time Trial-ish (solo, 1 lap). Reach 190 mph (306kph) three times, while keeping your lap time under 1:55. This is where you may need the necessary upgrades to reach this speed.
Fakezű lehet a gyerek, aki ezt írta. SEMMI upgrade NEM kell, trükk
sem kell! Alap autó, mindhárom hosszabb egyenesben sima 306+.
Ja és óvatoskodós köridő ugyanekkor 1:42.2 (Az 1:55 komoly...)
Goal 4: 1 lap, Head-to-Head
Mivel a tökön-paszulyon át belefér, ezért az 1:42.9-es ellenfél vicc.Goal 5: 5 lap Cup, 8th spot, win with no off-track. Remember that this is a swervy beast, so be careful - it’s a long race and you don’t want to lose control halfway through the final lap!
Na. Ide kell kipörgésgátló. Ami (most használtam először) baromi
hasznos segítség!Ésszel támaszkodva rá messze jobb köröket
mentem, mint az óvatoskodós 1:42... Kellettek is az 1:35-ös körök,
mert az ellen 1:37-eket nyomott. Viszont! Ész nélkül támaszkodva
a kipörgésgátlóra iszonyatosan lelassít, akár a megállásig nem ad
gázt, ha csúszik a verda. Szóval fékezni kell normálisan, és ezeket
a hirtelen kidobja a seggét az automata gáz fék után elfelejthetjük.
Baromi jó. (De próbálj meg picit driftelni, máris lemaradsz durván.)
Annyi, hogy az F14-gyel nem akarok driftelni, ki tudja hol áll meg... -
Edebácsi
csendes tag
válasz
DigitXT #3029 üzenetére
Szivatos volt kisse a nap, de azert nem volt durva. Teny hogy ha baleset van elotted nincs menekves mert az is baj ha elozol de az is ha teged. Szerviz nelkul vegig lehetett nyomni az egesz napot. Az utolso ket reszt teljesen tonkrement autoval is.
Ami viszont eleg bunkesz dolog, hogy mar egy upgrade 110 arany, a jutalom viszont meg mindig csak 5 arany per nap. -
NNME
csendes tag
válasz
DigitXT #3029 üzenetére
Az első challenge még még sikerült kb 10. próbálkozásra, de a második nem akar menni. Eddig legmesszebb a 6. kanyarig jutottam és ott jött belém hátulról egyik paraszt. Vagy megelőznek vagy belém jönnek hátulról. Kb lehetetlen ez most így nekem.. még próbálkozom vele de azt hiszem ez lesz az első olyan verseny amit ki kell skippeljek.. borzasztó.
-
Mezcal
addikt
válasz
DigitXT #3015 üzenetére
De már nem tudok mit csinálni, mert elmentette a profilomat a milliókkal együtt, új játékot meg nem fogok kezdeni, túl sok órám van benne. Van azért kihívás így is, pl van egy verseny a kisebbeknél, amit teljes tuningos autóval sem tudtam még megnyerni. Az arany meg arra azért jó, hogy ne kelljen várni a szervizeléseknél, így azért van egy normális játékom, az arany nélkül meg szivatós.
-
Mezcal
addikt
válasz
DigitXT #2977 üzenetére
Na tisztázzunk valamit. Az a kép egyszerű megnézem a verdát képernyőmentés, bárki csinálhat, nem kell hogy övé legyen az autó. Nekem is csak az első két F1-es Ferrari van meg, ugyanúgy végig csináltam az egész tortúrát, ahogy ti. A fejlesztéseket azért csinálom meg, mert van rá keret.
PompiEz igaz, de később azért lesz kihívás. A pénzcsalással meg nem tudok mit kezdeni, anno amikor tele lett a hócipőm csináltam meg, azóta elmentette felhőbe és mindig betölti, pedig már nem kéne.
F-ECT$: Biztos lesz ilyen.Az autó túl gyors most, de mivel minden segítség ki van kapcsolva az kompenzál valamit a kihívások terén.
-
tdhenry
tag
válasz
DigitXT #2953 üzenetére
Indianapolis körpálya f1-es autóval. Full gáz semmi lassítás nem lassabb a kanyarokban csak annyival amenyivel többet tud végsebességre az én gépem, kb 2-3 km/h! Minden ki van kapcsolva! Plusz aza baj hogy sorban mennek semmi hely nincs koztuk ahová be lehetne furakodni, mintha össze lennének kötve, 1-2 méterre követeik egymást! Nagyon szar
azért köszi a tippeket! Próbalkozok tovább
-
rumos14
nagyúr
válasz
DigitXT #2945 üzenetére
igen, én csak a pénzes tuningokat lőttem el az F412 kihívásnál, nem is éreztem semmi hátrányát. az utolsó napi 10 körös futamnál mondjuk már egyértelműen kijött, hogy az egyenesekben lemaradok.
az aranyos tuning majd a "normális" széria 100%-os teljesítéséhez fog kelleni, de én ilyen helyzetekben nem ölök több aranyt a fejlesztésbe, mint amennyi visszajön a széria teljesítésével, így tehát jellemzően meg kell elégednem a 75%-os teljesítés után járó arannyal. -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #2945 üzenetére
Ha nincs senkinek sem tuning, akkor hogyan van fent wikin az autó full tuningos speckója?
Hát persze, hogy időugrással, én is ezt tervezem, ma este rátolok minden upgrade-et Engine 5-ig, ahogy számolom az éppen PR 123 lesz, azzal már könnyedén végig lehet tologatni ezt is.
Lehet, hogy ebben nincs akkora kihívás, de ahogy néztem Stage 8-ig a feladatokat, eléggé szivatós, sokszor kell tartani a pozíciót előzés nélkül, ezt pedig tuningmentes autóval elég nehéz lesz. Az előző szériákat megcsináltam arany tuning nélkül, most viszont nem tervezem, hogy ezzel szívjak, úgy is kell a két széria befejezéséhez legalább 123-as PR. -
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #2929 üzenetére
Ennyi erővel már a 100 millás mentés is "értelmesebb".
Pont te írtad ebben a hozzászólásban, hogy azzal nincs semmi kihívás meg élmény, akkor hogy lenne értelmesebb?
Egyébként szinte semmit nem farmoltam, mióta újra kezdtem, van két verseny, amit 4-5-ször végigfutottam, ez kevesebb, mint másfél óra a 37-ből.
Ha meg leteszem a játékot, kilépés előtt csinálok egy 50 aranyas időugrást, ami kb. 1 percbe kerül, így lassan, de biztosan gyűlik az arany. Szóval nem farmolok egy életen át...
Később talán szükség lesz rá, de mivel minden versenyen tudom aktiválni a managert és kapom mellé a friends bonust, túl sokat biztos nem kell majd farmolnom később sem.
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT #2934 üzenetére
Ezt most nem igazán értem. Play-ről nem tudod telepíteni mert elvileg nem kompatibilis (ilyet még nem is hallottam), de akkor egy apk-val gondolom mégis rátoltad. Ergo megy. Ha frissíteni kell mentesz a felhőbe, szerzel egy új apk-t felrakod és viszzahúzod a mentett profilt. Újra költhetsz ezerrel ha akarsz. Se öngól se semmi, régivel nem engedne játszani, ennyi. De ugye ez csak teoretikus mivel enged.
-
Djuree
félisten
válasz
DigitXT #2929 üzenetére
én aranyat nem csítelek, megvagyok azzal amit alapból szerzek, nincs nagy hiányom belőle, most is van 700 körül, és már a zenith szériát csinálom. jó festésre meg a drágább gold tuningokra nem költök, de így is bőven jól elvagyok. van több goldos autóm is, persze az olcsóbbak csak. 100% meg nem érdekel, csak amennyire tudom megcsinálom.
pénz meg jön a 4 körös le mansból, napi 1 futam az 14 perc kb., 380.000 kredit, pénzhiányom nagyon nincs... -
klb_coco
csendes tag
válasz
DigitXT #2900 üzenetére
Köszönöm a rengeteg választ! Megnyugtat, hogy nem csak én szívok az online versennyel.
Az elkerülést vagy a gyors élre törést én is alkalmazom már mostanság. Megtanultam, hogy nem kell megpróbálni mindenáron megelőzni az előttem lévőt mert együtt megyünk a kavicságyba. Inkább figyelek a saját féktávjaimra és simán előzöm a kavicságyba repülő vagy kanyart levágó ellent.
Engem se zavar a várakozás vagy az, hogy csak ketten versenyzünk. Ami idegesít az az, amikor padlón megyek az ellenfél mögött, hogy féktávon megfogjam erre egy pillanatra beszaggat a játék és felkenődök a hátuljára. A motorháztetőm görbül onnantól meg parafenoménként próbálom követni a kanyarokat mert nem látom a gyűrött motorháztetőtől az utat. A másik ilyen az egyenes közepén szaggatva keresztbe driftelő ellenfél aki mellet nem lehet elmenni mert vagy kevés a hely vagy pont elém ugrik egy szaggatás után.Azért foglalkozok az online játékkel ennyit, mert valamiért be van ragadva az 54-es bajnokság és az utóbbi másfél napban ahányszor kilépek az online játékból zárja a bajnokságot és kifizeti a nyereményem. Összecsaltam 100-200k-t így. Nem sok, de az én szintemen amikor épp megvan a Shelby GT500 és épp megjött az M3 GTS (amiben nagyot csalódtam) ennyi pénz is jól jön. Ej be szívesen farmolnék némi aranyat is így.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2900 üzenetére
A magasabb ligáknak mi az értelme amúgy? Ahogy néztem ugyanolyan kevés pontszámot ad, ellenben drágább kocsik - drágább upgradekkel és hosszú szerviz idők.
Nekem amúgy nem is az ugrabugrából lett elegem vagy a hosszú várakozásokból vagy abból, hogy a hosszú várakozás után szempillantás alatt a palánkon találom magam vagy szemben a rajtrácson megpördülve, hanem a direkt a kilökésre hajtó real racerekből.
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #2891 üzenetére
Ez a tsm egy ordas nagy kamu, nekem teljesen szűz profillal is küldött olyan üzenetet, hogy xy megvert z versenyen, ámbár z verseny km-re volt az aktuális állásomtól, se a széria nem volt feloldva, se olyan autóm nem volt, amivel egyáltalán részt vehettem volna a szériában... De ezt sokan tapasztalták már, szal nem ritka eset...
Engem inkább az lép meg, hogy valaki még hisz abban, hogy a tsm-nek van bármi köze a valósághoz. -
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2891 üzenetére
Igen, ma tesztelgettem kicsit, vagy a gép restart vagy az, hogy a másik gépen beizzítottam a profile-t, de valahogy működésre bírtam a rendszert. Szóval előszedtem néhány régebbi futamot, így került elő az 5 körös Suzuka többek között, ott kaptam az online ellenfeleket nem csak a botokat. Viszont pl. a 4 körös lemansi éjszakai F40/F50 futamon mindig offline ellenfeleket kapok, nem értem, mert régebben ott voltak TSM ellenfelek...
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2887 üzenetére
Az ilyen szpesöl eventeken, mint ezek a mostani ferrarisok megszokott dolog, hogy nem TSM ellenfeleket rad, de nálam most máshol is ez a helyzet. Gyakorlatilag amióta új eszközön játszom, de nem értem, hogy hol az összefüggés amikor minden online szolgáltatás megy egyébként.
Ja, nem nem vernek el, csak valahogy jobb érzés TSM ellenfelek ellen menni (látok értelmesebb neveket, avatarokat), mint botok ellen. Meg pl. az endurance versenyek így nem kihívások, mert mindenhol 10km a legjobb.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2877 üzenetére
Amúgy egyetértek azzal amit a körítésről írtál, eszembe se volt védeni a bandát, full hülyeség, de tudod ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni. Jó a gépsárkány, ez az ára. A többi ilyen speciál eventben is voltak ordas baromságok szerintem, csak hát igen, nekem (is) szívügyem az F1, ezért itt jobban kijön, hogy hülyeség az egész.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2842 üzenetére
Ennyire durván azért nem látom a helyzetet, de nehéz és látszólag értelmetlen, de legalább kihívás.
Ha az első csúsztasd 20x (vagy 20 másodpercig) az autót dologra gondolsz, akkor az elvileg egy formációs kör akarna lenni, gumimelegítéssel, tehát nem a kilinccsel előre a lényeg, hanem az autó elejének megráncigálása.
Utána jön a gyere fel a 19. helyre az egyszerű. De aztán a maradj végig a 19, na hát az szívás. Vagy 20 próbálkozásból sikerült túlnélnem a sikánt előzés és megelőzésem nélkül, aztán az egyenesben előttem keresztbeforduló mellett elmente. Puff. Aztán megint jött x próbálkozás, a totál szervizeletlen autóval, de összejött.
Most itt tartok, a 10. helyre feljövetel és megtartás ezzel a lestrapált autóval nem akar összejönni, így nyomtam rá egy szervizelést. -
NNME
csendes tag
válasz
DigitXT #2801 üzenetére
én is többet előztem külső íven és aztán belsőn is mint amennyit elfogadott, de mindkét versenyen a harmadik és hatodik kanyarban bárhogy előzhettem, nem ismerte fel. De végül elég volt 6 és 9 "helyes" előzés is a győzelemhez (az előírt 7 és 10 helyett) és mindkétszer 5-6 km után már kész is volt.
Ez most így tényleg nagyon bugos volt, de végre valami új, izgalmasnak tűnő kihívás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest